ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

vineri, 9 octombrie 2015

PATRU OBICEIURI CARE ÎȚI FAC CAFEAUA SĂ-ȘI FACĂ EFECTUL

Vineri, 09 Octombrie 2015, 09:15



Cafeaua este ”medicamentul” menit să ne revigoreze diminețile și să ne pună pe picioare la serviciu. Însă mereu avem nevoie de ”supliment” pentru că prima porție parcă nu și-a făcut efectul. Există totuși patru trucuri care garantează efectul cafelei, încă de la prima înghițitură.
Folosește boabe de calitate
Dacă folosești cafea boabe, alege doar boabe de calitate, cultivate de producători renumiți. Aroma ei este mult mai puternică, iar atunci când este râjnită și are mai puține toxine, iar așa avem patre de energie pe o perioadă mai îndelungată de timp.
Adaugă… unt
Există acest obicei de a pune unt sau margarină în cafea, tocmai pentru a-i spori efectul, însă sunt puțini cei știu că produsul trebuie să fie cât mai natural posibil. Neapărat untul să fie obținut din lapte dat de vaci hrănite cu iarbă naturală. De asemenea, produsul lactat nu trebuie să conțină sare. Așadar, este exlcusă margarina. Untul este un substitut ideal pentru zahăr sau lapte și oferă creierului și organismului grăsimi sănătoase. De asemenea, conține vitamina K și acid linoleic conjugat, despre care se spune că ne ajută să pierdem în greutate. Unde mai pui că are un gust extraordinar de bun.
Adaugă ulei de cocos
Uleiul de cocos conține acizi grași și are o sumedenie de beneficii. Este antistres, arde grăsimile, înfumusețează pielea, ajută la digestie, previne îmbolnăvirea cu Alzheimer și demență, ajută la îmbumnătățira performanțelor creierului.  Nu are nici un gust și nici culoare, așa că nu va influența aroma cafelei în nici un fel.
Cel mai bun truc dintre toate este însă amestecarea tuturor acestor ingrediente cu un blender. Este important ca acestea să fie mixate cu ustensila electrică și nu cu o linguriță pentru că efectul este mai puternic.

Stiri despre:   cafea,  efectul cafelei,  ulei de cocos,  unt,  
Autor:    Unica.roSursa:   www.unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu