ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

vineri, 29 aprilie 2011

8 alimente care te scapă de grăsimea de pe abdomen

8 alimente care te scapă de grăsimea de pe abdomen
8 alimente care te scapă de grăsimea de pe abdomen 8 alimente care te scapă de grăsimea de pe abdomen   A venit primăvara, iar doamnele își doresc să poarte haine mai subţiri care să le etaleze formele. Dar ce ne facem cu inesteticii colăcei din jurul abdomenului? Nimic mai simplu! Există alimente care ard grăsimile, inclusiv cele de pe abdomen.

Specialiștii de la idieta.ro ne arată care sunt cele 8 produse care ne ajută să devenim mai supli:
1.Ouăle
Acestea reprezintă o sursă excelentă de proteine, care te ajută să scapi de grăsimea din jurul taliei. Pana acum, ouale au fost considerate un aliment nesănătos, din cauza colesterolului; cu toate acestea unii cercetători susţin că nu pot crește cantitatea de colesterol din organism. În plus, au un conţinut bogat de  vitamina B12, supliment bine-cunoscut pentru capacitatea de a crește scăderea în greutate și arderea grăsimilor, inclusv din zona abdominală
2. Lactate sărace în grăsimi
Potrivit unui articol în Obesity Research, persoanele care consumă în mod frecvent lactate pot pierde cu până la 70% mai multe grăsimi decât cele care nu au inclus produsele lactate sărace în grăsimi în dietă. Cele mai bune sunt laptele si iaurtul degresat. Produsele lactate pot, de asemenea, să îţi întărească oasele și să ajute la construirea masei musculare.
3. Fasolea
Ar putea fi considerată unul dintre alimentele – minune: reprezintă o excelentă sursă de fibre, care ajută la eliminarea toxinelor din organism, În plus, conţine  proteine și fier. Alege cu încredere fasole roţie (cea mai sanatoasa) dar și albă, pentru a scăpa de kilogramele din jurul taliei.
4. Apa
Este esenţială în procesul de slăbire, cu atat mai mult cu cât ai de dat jos grăsimile din jurul abdomenului. Corpul tau nu poate funcţiona bine decât hidratat, așa că bea 2 litri de apă pe zi.
5. Merele
Un măr pe zi păstrează șunculiţele la distanţă. Studiile arată ca pectina, continuţă în aceste fructe, limitează cantitatea de grăsime care poate fi absorbită de către celule.
6. Ovăzul
Reprezintă un exemplu excelent de cereale integrale pe care corpul tău are nevoie, pentru a arde grăsimea de pe abdomen.
7. Peștele
Furnizează corpului omega-3 și proteine slabe, esenţiale pentru a crește capacitatea corpului de a arde grăsimile și a tonifia musculatura.
8. Morcovii
Aceștia conţin caroten, o formă a vitaminei A deosebit de eficientă în eliminarea grăsimilor și a reziduurilor din organism. Crește considerabil rata metabolismului, iar cu cât aceasta este mai mare, cu atât vei putea arde mai repede grasimea.
Autor: Libertatea
Sursa: www.libertatea.ro  Joi, 28 Aprilie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu