ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

miercuri, 14 octombrie 2015

 Alungă bătrâneţea prin metode naturale
Alungă bătrâneţea prin metode naturale Cine n-ar vrea să întârzie cât mai mult bătrâneţea? Cui nu i-ar plăcea să aibă cheia întârzierii procesului de degenerare? Află că există remedii din farmacia naturii, cu ajutorul cărora poţi încetini ceasul biologic. Iată câteva trucuri de viaţă lungă.
Odată cu înaintarea în vârstă, o serie de funcţii ale organis-mului încep să fie mai lente, lezând adesea sănătatea. Dar natura ne oferă o serie de remedii care contribuie la ameliorarea sau chiar la eliminarea acestor probleme.
Aloe vera, „elixirul longevităţii„
Aloe vera a fost folosită încă din antichitate pentru întreţinerea frumuseţii. Numită și „elixirul longevităţii„ aceasta are efecte uimitoare asupra sănătăţii. Datorită conţinutului său de vitamine, enzime, minerale și aminoacizi, stimulează regenerarea pielii. Pentru cura cu aloe vera ai nevoie de 1,5 kg plantă. Cu ajutorul unui blender sau cu mașina de tocat, mărunţește frunzele, apoi adaugă 2,5 kg miere și 3,5 kg vin roșu. Apoi, lasă amestecul într-un loc întunecos și rece timp de cinci zile. În primele șapte zile de cură, ia câte o linguriţă de sirop de aloe, de trei ori pe zi, cu două ore înainte de masă. După această perioadă, ia aceeași cantitate, dar cu o oră înainte de masă. Nu urma cura mai mult de trei săptămâni.
Ceaiul verde activează metabolismul
Bogat în mangan, ceaiul verde întărește ţesuturile, activează metabolismul și ajută la eliminarea celulelor adipoase. În plus, datorită nivelului ridicat de antioxidanţi este unul dintre cele mai bune leacuri naturale anti-
îmbă–trânire. Ridurile vor fi ţinute la distanţă, iar pielea rămâne suplă și elastică mai mult timp. După ce îţi cureţi tenul, șterge faţa cu un disc demachiant îmbibat în infuzie de ceai verde, pe care o pregătești astfel: peste o linguriţă de plantă, toarnă 250 ml apă fierbinte și lasă acoperit două-trei minute. Acesta funcţionează exact ca o loţiune tonică și îţi va lăsa pielea curată și proaspătă.


Autor: Libertatea pentru femei
Sursa: www.libertateapentrufemei.ro  Miercuri, 14 Octombrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu