ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

marți, 23 septembrie 2014

Secretele unui somn linistit. Ce sa faci ca sa dormi regeste
 Secretele unui somn linistit. Ce sa faci ca sa dormi regeste De multe ori incercam sa ne odihnim, insa in loc de odihna primim si mai multa oboseala, lucru ce duce la stari de nervozitate, anxietate.
Pentru a avea un somn cat mai linistit trebuie sa iti creezi admosfera camerei tale ca fiind linistitoare, relaxanta.
O muzica buna, ambientala, sau sunete din natura, pot face din somnul tau agitat, un somn linistit si relaxant.
Aromaterapia poate fi si ea o solutie buna. De multe ori cand un miros ne atrage in mod special ne simtim confortabil in preajma lui. Foloseste betisoare parfumate, sau odorizante de camera in mirosuri usoare, florale, care iti pot oferi un somn cat mai placut si linistit.
Un alt secret important ar fi intunericul. Daca sunteti genul de persoana pe care si luminita telefonului care arata ca bateria este slaba, va deranjeaza, incercati sa indepartati din incapere orice obiect care are leduri si va poate agita somnul.
O baie calda nu strica nimanui inainte de un somn minunat. De cand suntem copii simteam cum Ene vine pe la gene dupa o baie calda si usor ne retrageam catre dormitor. Acest lucru nu are de ce sa se schimbe nici acum. Fa o baie calda, alaturi de niste uleiuri speciale, eventual o spuma intr-o aroma placuta care sa iti ofere o stare de relaxare, astfel somnul tau va capata culoare, vei avea parte de somnul linistit de care ai atata nevoie.

Autor: Lyla.ro
Sursa: www.realitatea.net  Duminica, 21 Septembrie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu