ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

joi, 10 iulie 2014

Cinci alimente care elimină toxinele din organism
Cinci alimente care elimină toxinele din organism Detoxifierea se poate face incluzând în dieta zilnică produse sănătoase și eliminând alimentele prăjite și semipreparatele.
Consumarea următoarelor alimente te poate ajuta să scapi rapid de toxine:
1. Ridichea neagra
Depurativa si energizanta, ridichea neagra, mai ales sub forma de suc, are darul de a curata ficatul si rinichii de toxinele care le inunda, ajuta intestinele, stomacul si vezica biliara.
2. Sfecla roșie
Această legumă este renumită pentru fitochimicale și pentru pentru mineralele pe care le conţine, care purifică sângele și ficatul. Consumata în salată sau sub formă de suc proaspăt, înainte de mesele principale ale zilei, sfecla roșie elimină cu succes toxinele din organism.

3. Varza
Pe lângă eliminarea toxinelor, varza curășă ficatul, reduce colesterolul și îţi garantează un tranzit intestinal bun, deci este bine să o consumi cât mai des dacă, de exemplu, suferi de constipaţie cronică. Sucul de varză proaspăt conţine vitamina C și K, acid folic, calciu și magneziu, dar și o enzimă implicată în detoxifiere, benefică și pentru stomac.

4. Lămâia
Sucul de lămâie este un adevărat „izvor de sănătate. Lămâia grăbește eliminarea toxinelor și ajută la menţinerea unei digestii sănătoase. În acest scop, bea o cană de apă caldă cu lămâie în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol.

5. Usturoiul
Consumă des usturoi, pentru că stimulează ficatul să producă enzime cu efect detoxifiant, eliminând reziduurile care rămân la nivelul aparatului digestiv. În plus, usturoiul stimulează sistemul imunitar, are efect antiviral, antibiotic și antiseptic.

potrivit www.doctorulzilei.ro

Autor: Doctorul zilei
Sursa: www.doctorulzilei.ro  Joi, 10 Iulie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu