ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

joi, 26 iunie 2014

 Deochiul, superstitie sau realitate? Afla care este adevarul si cum sa scapi de starea de rau!
Deochiul, superstitie sau realitate? Afla care este adevarul si cum sa scapi de starea de rau!
Lidia Fecioru, energetician, a venit in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D pentru a vorbi despre deochi.

Nu toata lumea crede in deochi, insa exista un adevar in spatele acestui mit. Simptomele unui deochi sunt durerile de cap, starile de voma si febra.
"Asa il numim noi in mod popular, deochi. Doar ca este spargerea aurei. De obicei, se sparge in zona plexului solar, care este cel mai sensibil. Unii oameni nici nu-si inchipuie ca au puterea de a sparge acest strat energetic si de a fi vampiri energetici", spune Lidia Fecioru.
"Nu oricine poate deochea. Se spune la noi ca oamenii intorsi de la san. Daca mama a decis sa intarce copilul, apoi s-a razgandit pentru ca cel mic facea febra sau se simtea rau si ii dadea din nou san, acestia sunt cei intorsi de la san. Acesti oameni pot sa deoache. Exista oameni care de deoache singuri, admirandu-se in oglinda.", continua energeticianul.

"Intotdeauna ne putem feri de deochi. De obicei, rugaciunea este o echilibrare imediata a aurei, a campului energetic. Practic, incantatia de deochi este de leac daca se fura. Daca invetic cateva cuvinte din ea benefica. Nu trebuie sa o stii pe toata. Fiecare are felul lui de a face asta.", spune Lidia Fecioru.
"Daca esti mai sensibil, dimineata trebuie sa te imbraci intr-o lumina de oglinda, de jos pana sus, ca si cum ai fi un ou, cu oglinda in afara. Atunci, orice negativ vine spre tine, se respinge inapoi", ne invata specialista.

Autor: Kfetele.ro
Sursa: www.kfetele.ro  Joi, 26 Iunie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu