ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

sâmbătă, 21 iunie 2014

Băuturi care ard grăsimile
 Băuturi care ard grăsimile
Dacă vrei să slăbești nu este necesar doar să adopţi un regim alimentar echilibrat, ci trebuie să ai grijă și la ce bei. Iată ce băuturi accelerează arderea grăsimilor.

Ceai verde
Potrivit unui studiu publicat în „American Journal of Clinical Nutrition“, cei care beau 4 cești de ceai verde pe zi scapă de 6 kiligrame în 8 săptămâni. Datorită unor compuși care se găsesc în ceaiul verde, catehinele de tipul EGCG, ceaiul verde accelerează metabolismul după ce este băut.
Suc de căpșuni
Consumul acestor fructe curăţă organismul de impurităţi și de toxine. Prepari sucul de căpșuni  astfel: într-un bol pui un pahar de lapte degresat sau lapte de soia. Adaugi o cană de căpșuni și mixezi bine ingredientele. Bea acest suc dimineaţa, pentru a fi sigură că ai parte de toată energia de care ai nevoie într-o zi.
Băutură cu banane și pere
Un alt suc care accelerează grăsimile este cel cu banane și pere. Mixează două banane coapte și o pară, tăiată bucăţi potrivite. După ce băutura e gata, adaugâ câteva cuburi de gheaţă. Această băutură va topi stratul adipos după numai câteva zile.
Suc de roșii și afine
Această băutura te va ajuta să dai jos kilogramele în plus și să-ţi potolească pofta de dulce. Pune într-un bol o jumătate de cană cu afine, o jumătate de cană cu roșii tăiate cubuleţe. Mixează ingredientele, iar la final adaugă o linguriţă cu miere.
Apă cu gheaţă
Potrivit cercetătorilor germani, două pahare de apă în plus pe zi cresc metabolismul cu 30%. Consumul de apă te ajută să elimini toxinele. Specialiștii spun că persoanele care beau 8 pahare de apă cu gheaţă pe zi ard cu 200 de calorii mai mult. Deoarece apa cu gheaţă este rece, corpul consumă calorii pentru a o aduce la temperatura sa.

Autor: Click pentru femei
Sursa: www.clickpentrufemei.ro  Vineri, 20 Iunie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu