Vinete amalfitane |
Ingrediente
3 vinete 8 roșii 200 g cașcaval ras 4 linguri ulei sare Preparare Vinete amalfitane – o reţetă italienescă de vinete cu cașcaval ras, o combinaţie foarte gustoasă. Iată reţeta. 1. Vinetele se taie felii pe lung, care se așază fiecare pe masa acoperită cu un șervet. Se presară cu sare și se lasă o oră să se elibereze sucul. 2. În tava de cuptor se pune o lingură de ulei. Roșiile se taie rondele care se ung cu ulei și se așază în 3 straturi alternative cu feliile de vinete, șterse de suc. 3. Ultimul strat trebuie să fie de roșii peste care se presară cașcaval. Se dau la cuptor pentru 40 de minute. |
Autor: Retete unica.ro Sursa: retete.unica.ro Marti, 13 Mai 2014 |
marți, 13 mai 2014
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu