ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

marți, 13 mai 2014

Vinete amalfitane
Vinete amalfitane Ingrediente
    3 vinete
    8 roșii
    200 g cașcaval ras
    4 linguri ulei
    sare

Preparare
Vinete amalfitane – o reţetă italienescă de vinete cu cașcaval ras, o combinaţie foarte gustoasă. Iată reţeta.
1. Vinetele se taie felii pe lung, care se așază fiecare pe masa acoperită cu un șervet. Se presară cu sare și se lasă o oră să se elibereze sucul.
2. În tava de cuptor se pune o lingură de ulei. Roșiile se taie rondele care se ung cu ulei și se așază în 3 straturi alterna­tive cu feliile de vinete, șterse de suc.
3. Ultimul strat trebuie să fie de roșii peste care se presară cașcaval. Se dau la cuptor pentru 40 de minute.

Autor: Retete unica.ro
Sursa: retete.unica.ro  Marti, 13 Mai 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu