ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

duminică, 9 martie 2014

 12 beneficii ale SĂRII ROZ de Himalaya
12 beneficii ale SĂRII ROZ de Himalaya Ai auzit pana acum de minunatul cristal de sare care vine direct din Muntii Himalaya? Sarea roz de Himalaya are multiple beneficii si poate fi o alternativa sanatoasa la sarea obisnuita pe care cu totii o avem pe masa.
Foarte multi oameni afirma ca sarea roz de Himalaya este una dintre cele mai pure din lume, iar starea ei a fost mentinuta de zapada si gheata care au ferit-o de poluare.
Sursa de minerale si energie
Sarea roz de Himalaya contine 84 de minerale: clorura de sodiu, sulfati, calciu, potasiu, magneziu. Mai mult, structura celulara a sarii inmagazineaza energie vibrationala. Mineralele din sare au o forma coloidala, ceea ce inseamna ca sunt suficient de mici ca sa fie absorbite cu usurinta de organismul uman.
  
Beneficiile sarii roz de Himalaya
- previne bolile cardiovasculare
- previne bolile aparatului respirator si imbunatateste functiile plamanilor
- mentine un echilibru Ph optim in organism
- reduce semnele imbatranirii
- imbunatateste calitatea somnului
 
- creste libidoul
- previne deshidratarea
- previne durerile muscular
- intareste oasele
- scade tensiunea arteriala
- imbunatateste circulatia sangvina
- ajuta la curatarea organismului de metale grele.
 
 Sarea de mare si sarea de masa
Desi este o alternativa mult mai sanatoasa a sarii de masa, sarea de mare nu e chiar atat de curata. Sarea de mare este si ea la fel de procesata mai ales ca, stim cu totii, oceanele lumii nu mai sunt cele mai curate locuri din univers, fiind din ce in ce mai poluate.
Sarea de masa este “saracita” de majoritatea mineralelor. Singura ramasa este clorura de sodium. Sarea este inalbita, spalata cu diverse substante chimice, apoi uscata la temperaturi foarte inalte. Iodul adaugat este de natura sintetica si foarte greu de procesat de organism.

Autor: Sfatul parintilor
Sursa: sfatulparintilor.ro  Vineri, 7 Martie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu