ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

duminică, 9 martie 2014

Merele previn efectele bolilor neurovegetative
Merele previn efectele bolilor neurovegetative
Pectina, o fibră importantă din compoziţia mărului, este considerată o armă eficientă împotriva colesterolului, susţin nutriţioniștii europeni.
De asemenea, specialiștii europeni semnalează că și fenolii, un tip de antioxidanţi, îi protejează pe consumatorii de mere de diferite forme de cancer și, nu în ultimul rând, de accidente vasculare și cerebrale.
Mai mult, cercet?rile nutriţioniștilor europeni au dovedit c? persoanele care consum? fructe sau alte alimente bogate în fibre sunt mai protejate împotriva bolii Parkinson.
Totodată, gustoasele fructe, pe care le putem consuma tot anul, mai conţin și fitonutrienţi, substanţe capabile să prevină efectele dramatice ale bolilor neurovegetative, cum ar fi boala Alzheimer și Parkinsonul.
 


 


Autor: Click.ro
Sursa: www.click.ro  Sambata, 8 Martie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu