Merele previn efectele bolilor neurovegetative |
Pectina, o fibră importantă din compoziţia mărului, este considerată o
armă eficientă împotriva colesterolului, susţin nutriţioniștii
europeni.
De asemenea, specialiștii europeni semnalează că și fenolii, un tip de
antioxidanţi, îi protejează pe consumatorii de mere de diferite forme
de cancer și, nu în ultimul rând, de accidente vasculare și cerebrale.
Mai mult, cercet?rile nutriţioniștilor europeni au dovedit c? persoanele care consum? fructe sau alte alimente bogate în fibre sunt mai protejate împotriva bolii Parkinson. Totodată, gustoasele fructe, pe care le putem consuma tot anul, mai conţin și fitonutrienţi, substanţe capabile să prevină efectele dramatice ale bolilor neurovegetative, cum ar fi boala Alzheimer și Parkinsonul. |
Autor: Click.ro Sursa: www.click.ro Sambata, 8 Martie 2014 |
duminică, 9 martie 2014
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu