ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

marți, 17 decembrie 2013

Cum te înțelegi cu rudele în funcție de zodie

17 decembrie 2013 | Sorina Severin



Sărbătorile de iarnă sunt cea mai bună ocazia pentru ca familia să se strângă laolaltă lângă pomul împodobit. Însă tot acum certurile se pot isca din senin. Iată cum le poți evita!
Berbec
Familia ta știe de glumă, dar totul trebuie să aibă o limită. Ai grijă ca ceea ce spui să nu rănească vreun orgoliu și respectă-i pe cei din jur, iar fiecare întrunire de familie va fi un moment așteptat cu nerăbdare de toată lumea.
Taur
Dacă este vreo trăsătură care te caracterizează aceasta este echilibrul. Nu-ți plac certurile și vei interveni în orice moment pentru a aplana un eventual conflict. Pentru ca demersul tău să dea roade, încearcă să găsești cea mai bună soluție care să mulțumească ambele tabere fără să lase loc de resentimente.
Gemeni
Ești o persoană veselă și jovială care atrage ca un magnet familia în jurul ei. Rudele tale țin atât de mult la tine încât sunt gata să treacă peste orice conflicte doar ca să te vadă pe tine fericită. Și în niciun caz nu-ți vor strica bucuria sărbătorilor cu un scandal fără rost.
Rac
Atâta timp cât rudele tale nu te vor stresa cu întrebări indiscrete despre viața ta persoanlă, nici tu nu vei căuta motive de ceartă. Totodată preferi să te întrebe pe tine direct și nu să te bârfească pe la spate. În caz contrar, vei spune ce ai de zis de față cu toată lumea, gest ce poate stârni mici nemulțumiri.
Leu
Detești ca cineva să-ți spună ce trebuie să faci. Pentru a nu strica armonia din familie este bine să mai lași puțin de la tine și să nu te superi din orice. În fond, cei dragi țin la tine și dacă-ți oferă un sfat este pentru că-și doresc tot ce e mai bun pentru tine.
Fecioară
Nu ești o persoană care se supără ușor, dar atunci când izbucnești, este vai de cel care-ți iese în cale. Dacă pe la urechile tale ajunge vreo vorbă mai deranjantă încearcă să nu o bagi în seamă, pentru că nu merită să-ți strici sărbătorile doar dintr-o simplă bârfă.
Balanță
Veselia ta este molipsitoare pentru cei din jur, iar orice gând negativ nu-și are locul în mintea lor în aceste zile. Ești sufletul petrecerii, iar dacă dintr-o întâmplare apare o mică tensiune, o glumă de-a ta va destinde cu siguranță atmosfera.
Scorpion
Pentru ca sărbătorile să fie cu adevărat magice, ai grijă să ai în preajmă persoane la care ții cu adevărat și care te iubesc. Atunci când ești înconjurată doar de cei dragi este imposibil să izbucnească vreun conflict.
Săgetător
Ești subiectul unei polemici? Pentru a nu pune mai rău paie pe foc, ai grijă să te retragi elegant și astfel spiritele se vor liniști.
Capricorn
Știi că ești o persoană capabilă și hotărâtă și nu suporți ca altcineva să-ți pună la îndoială deciziile. Pentru a evita un eventual conflict încearcă să fii cât mai calmă și să te gândești că ar fi păcat să strici bucuria celor din jur doar din cauza unei persoane.
Vărsător
Dacă izbucnește un scandal exact în mijlocul petrecerii de Crăciun, cu siguranță nu tu ești capul răutăților. Dimpotrivă, vei fi prima care va interveni, deoarece știi că oamenii au tendința să te asculte.
Pești
Mereu găsești un subiect de discuție cu cei din jur, întrucât ești o persoană căreia îi place să citească foarte mult. Totuși ai grijă să nu spui mai mult decât trebuie și să faci pe cineva să se simtă mai prejos. Fii diplomată, dar fără să pari superioară, iar cei din jur te vor îndrăgi imediat.
http://www.clickpentrufemei.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu