ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

duminică, 1 septembrie 2013

Trucuri pentru accelerarea metabolismului

31 august 2013 | Sorina Severin



Se spune că pe măsură ce înaintezi în vârstă, metabolismul încetinește și numărul de kilograme crește simțitor. Acest lucru nu e obligaroriu, dacă urmezi sfaturile de mai jos.
De fapt, rata metabolică este aceeași pe tot parcursul vieții, dar odată cu trecerea anilor activitatea fizică scade, deci și numărul caloriilor arse este mai mic.
Citește și:
Ce riști dacă te deshidratezi
5 pași ca să-ți fortifici ficatul
Construiește-ți masa musculară
Ai observat că odată cu trecerea anilor, corpul nu mai este la fel de tonifiat, iar mușchii la fel de bine conturați. Poți preveni acest lucru dacă faci exerciții fizice în mod regulat și, în special, dacă lucrezi cu greutăți. Nu e nevoie să mergi la o sală pentru acest lucru! Este suficient să umpli două sticle cu apă și să faci exerciții cu ele ori de câte ori ai puțin timp liber.
Renunță la mesele târzii
Ești atât de ocupată pe parcursul zilei încât ajungi să sari peste micul dejun și să lași cina să fie principala ta masă din acea zi. De fapt lucrurile ar trebui să stea exact invers. Încearcă să începi ziua cu un mic dejun consistent din care organismul să-și ia porția de energie de care are nevoiepe parcursul zilei. Seara, cina ar trebui să fie mai mult o gustare care să te pregătească pentru un somn odihnitor.
Ai grijă de tiroidă!
Pentru a funcționa eficient asigură-i suplimente zilnice de seleniu, zinc, cupru și iod. Astfel, rata metabolismului va fi una constantă și nu vei avea schimbări bruște de greutate și nici nu te vei simți lipsită de energie.
http://www.clickpentrufemei.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu