ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

joi, 18 aprilie 2013

Soluții pentru reducerea ridurilor

18 aprilie 2013 | Sorina Severin


Odată cu înaintarea în vârstă, îşi fac apariţia ridurile fine din jurul ochilor sau a gurii. Anumite măsuri luate din timp le pot estompa sau preveni. Ser cu vitamina E, acid hialuronic și coenzima Q10
Acest tip de tratament este mult mai eficient decât o cremă antirid, deoarece are o concentraţie mult mai mare de antioxidanţi, cu rol de prevenţie a ridurilor. Cele mai recomandate sunt cele care conţin vitamina E, acid hialuronic şi coenzima Q10, deoarece ele contribuie la stimularea producerii de colagen.
Foloseşte produse ce conţin retinol
Este un derivat al vitaminei A, ce are proprietatea de a reduce liniile fine din jurul ochilor și a gurii. În cazul în care te confrunţi cu probleme precum înroşirea tenului sau cu o piele sensibilă, amestecă crema cu retinol cu o cantitate egală de cremă hidratantă şi astfel concentraţia de retinol scade, având un impact mai redus asupra pielii.
Rezumă-te la la o bază pentru machiaj
Pentru un make-up rezistent este recomandat să foloseşti o cremă hidratantă. Totuşi, utilizarea acesteia favorizează strângerea fondului de ten şi a pudrei în liniile fine, scoţându-le în evidenţă. Pentru a evita această situaţie foloseşte doar bază pentru machiaj şi nu întinde pudra cu o perie lungă deoarece aceasta lasă urme asemănătoare cu liniile fine.
Renunţă la rujul solid
Este bine să foloseşti un luciu de buze sau un ruj lichid deoarece acesta nu pătrunde în liniile fine din buze. Luciul marchează forma naturală a buzelor, oferindu-le volum.
sursa; revista click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu