ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Ciocolatele cu cele mai multe E-uri

 Ciocolatele cu cele mai multe E-uri
Ciocolatele cu cele mai multe E-uri Potrivit unui studiu făcut de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România, ciocolata Novatini cu căpșuni conţine cele mai multe E-uri, la polul opus fiind Anidor Intense Noir.

Novatini Căpșuni și Poiana Cremă Vișine conţin 8 E-uri. Cele două sunt urmate de două sortimente Primola, Fresh Cherry și Fresh Lemon, care au fiecare câte 7 astfel de substanţe. Pe locul trei se află două sortimente de Africana (Tabletă cu cremă căpșune și Tabletă cu cremă rom), unul de Novatini (Cappucino) și unul de Poiana ( Frișcă și Căpșune), toate având câte 6 E-uri în compoziţie, potrivit dcnews.ro.
La polul opus, ciocolatele cu cele mai puţine E-uri sunt Intense Noir Ciocolata amăruie 80% cacao și Charme Noir Ciocolată amăruie 70% cacao, care nu conţine nicio astfel de substanţă.
Majoritatea sortimentelor Heidi conţin doar un singur E, E 322 Lecitină din soia.

Autor: Realitatea
Sursa: www.realitatea.net  Vineri, 9 Septembrie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu