Ciocolatele cu cele mai multe E-uri |
![]() Novatini Căpșuni și Poiana Cremă Vișine conţin 8 E-uri. Cele două sunt urmate de două sortimente Primola, Fresh Cherry și Fresh Lemon, care au fiecare câte 7 astfel de substanţe. Pe locul trei se află două sortimente de Africana (Tabletă cu cremă căpșune și Tabletă cu cremă rom), unul de Novatini (Cappucino) și unul de Poiana ( Frișcă și Căpșune), toate având câte 6 E-uri în compoziţie, potrivit dcnews.ro. La polul opus, ciocolatele cu cele mai puţine E-uri sunt Intense Noir Ciocolata amăruie 80% cacao și Charme Noir Ciocolată amăruie 70% cacao, care nu conţine nicio astfel de substanţă. Majoritatea sortimentelor Heidi conţin doar un singur E, E 322 Lecitină din soia. |
Autor: Realitatea Sursa: www.realitatea.net Vineri, 9 Septembrie 2011 |
sâmbătă, 10 septembrie 2011
Ciocolatele cu cele mai multe E-uri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu