4 ceaiuri revigorante care accelerează metabolismul. Vezi cum o fac! |
Ca să eviţi sucurile carbogazoase este recomandat să apelezi la
diverse sortimente de ceaiuri care au și proprietatea de a-ţi accelera
metabolismul. Află de la Dr. Oz cum să-ţi prepari ceaiurile care te
ajută la slăbit!
Ceaiurile îndulcite cu puţină miere de albine naturală și gheaţă pot să te ajute la slăbit, dacă știi ce sortimente să alegi. Ceaiul oolong, verde, mate sunt câteva dintre opţiunile la care poţi apela cu încredere ca să te răcorești vara, dar fără să-ţi pui în pericol silueta. Un truc pe care îl aflăm de la celebrul Dr. Oz este acela de a adăuga diverse ingrediente care asociate cu aceste ceaiuri ajută la reglarea digestiei, accelerarea metabolismului și scăderea în greutate fără mari eforturi. Află cu ce trebuie să combini ceaiurile ca să te ajute la slăbit! 1. Ceai oolong plus scorţișoară Acest sortiment de ceai are un conţinut bogat în catechine și cafeină care stimulează arderea grăsimilor. În plus, trebuie să știi că metabolismul tău va fi mai accelerat în următoarele două ore după ce ai băut ceaiul oolong. Adăugând scorţișoară în acest ceai te vei asigura că organismul tău va controla mai bine nivelul glicemiei din sânge. Ingrediente necesare:
Se fierbe apa, după care se stinge focul și se lasă la infuzat ceaiul și beţele de scorţișoară, timp de 5 minute. Pune ceaiul într-o carafă, adaugă apă rece dacă este prea concentrat și după ce se răcește păstrează-l la frigider. Dacă preferi îl poţi consuma cu cuburi de gheaţă. 2. Ceai verde plus ghimbir Ceaiul verde și ghimbirul sunt recunoscute pentru proprietatea de a arde grăsimile. Mai mult, s-a demonstrat că un consum zilnic de ceai verde blochează absorbţia grăsimilor. Astfel că apelând la această combinaţie vei accelera metabolismul și vei ajuta organismul să utilizeze mai eficient carbohidraţii. Ingrediente necesare:
Se fierbe apa, după care se stinge focul și se lasă la infuzat ceaiul și feliile de ghimbir, timp de 5 minute. Pune ceaiul într-o carafă, adaugă apă rece dacă este prea concentrat și după ce se răcește păstrează-l la frigider. 3. Ceai mate plus grepfrut Ceaiul mate este bogat în substanţe care stimulează metabolismul și favorizează arderea rapidă a grăsimilor. Prin asocierea lui cu grepfrutul care abundă în vitamina C vei împiedica depunerea grăsimilor. Ingrediente necesare:
Se fierbe apa, după care se stinge focul și se lasă la infuzat ceaiul și feliile de grepfrut, timp de 5 minute. Pune ceaiul într-o carafă, adaugă apă rece dacă este prea concentrat și după ce se răcește păstrează-l la frigider. Pentru un plus de vitamina C, adaugă în ceaiul rece zeama de la o lămâie. 4. Ceai alb plus pară Ceaiul alb are cea mai mare concentraţie de antioxidanţi, inclusiv substanţe anticancerigene, care au rolul de a proteja celulele de boli și de a preveni îmbătrânirea pielii. Perele conţin pectină care scade nivelul glicemiei, astfel încât corpul trebuie să folosească surse de energie altrnative, apelând la depozitele de grăsime. Ingrediente necesare:
Se fierbe apa, după care se stinge focul și se lasă la infuzat ceaiul și feliile de pară, timp de 5 minute. Pune ceaiul într-o carafă, adaugă apă rece dacă este prea concentrat și după ce se răcește păstrează-l la frigider. |
Autor: Eva.ro Sursa: www.eva.ro Sambata, 16 Iunie 2012 |
luni, 18 iunie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu