ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

joi, 7 ianuarie 2016

Cele trei zodii care vor avea de toate în 2016

  • 30238 afişări
Cele trei zodii care vor avea de toate în 2016
05 ianuarie 2016
Astrele le vor oferi susţinere cu generozitate în 2016! Nativii zodiilor: capricorn, peşti şi rac vor avea sprijinul astral pentru a reuşi în toate proiectele lor - de la a întâlni marea dragoste până la a câştiga mai mulţi bani. Iată ce le-a rezervat 2016 acestor zodii:
Capricorn
Nativii acestei zodii vor avea suport în zona carierei şi a împlinirii profesionale. În acest an, capricornii îşi vor dezvolta talentele şi le vor valorifica.
Primele opt luni ale anului le vor oferi şansa de a stabili nenumărate contacte pe toate planurile, de a lega prietenii şi a stabili relaţii de durată. În luna martie se anunţă un tranzit deosebit pentru această zodie, întrucât planeta norocului şi a ocaziilor îşi trimite razele binefăcătoare asupra celui mai important sector din viaţa voastră: casa şi familia.
Sfatul astrologului - Saturn a intrat în semnul Săgetătorului în septembrie 2015 şi va rămâne în acelaşi semn până în decembrie 2017. Aşa că pe parcursul acestui an va trebui să încercaţi să vă urmaţi instinctul, pentru a beneficia în toate planurile vieţii voastre.
Rac
Nativii din zodia Rac vor avea sprijinul Planetei Saturn în tot ceea ce vor întreprinde, iar în luna martie vor avea parte de nenumărate beneficii din partea Planetei Marte.
Pentru Raci s-ar putea pune problema mărirea familiei cu încă un membru şi vor căuta să obţină un sentiment de securitate şi apartenenţă. Până în luna decembrie 2017 Saturn îi va stimula să fie atenţi la sănătate, să nu facă excese, să se maturizeze. 
Anul 2016 poate să fie unul al schimbărilor neaşteptate în carieră, al redescoperirii laturei spirituale şi al Educaţiei superioare prin dezvoltare personală. Nativul şi-ar putea dori să obţină o diplomă sau o calificare care să îi ajute să îşi împlinească visele.
Sfatul astrologului - Temerile voastre se vor dovedi, într-un final, neîntemeiate dar pentru a vă da seama de acest lucru s-ar putea să trebuiască ca mai întâi să treceţi testele lui Saturn. Încrederea în propriile persoane şi credinţa vor fi de o importanţă capitală.
Peşti
Anul 2016 aduce un val mare de energie asupra nativilor din Peşti şi le deschide acestora poarta spre reuşită. Acest an este unul bun pentru persoanele din această zodie, pentru că vor reuşi să-şi împlinească cele mai arzătoare dorinţe, să fie apreciaţi pentru realizările lor. Peştii vor primi mult ajutor de la astre în tot ceea ce vor întreprinde. 

Casa veniturilor este şi ea de bun augur şi vă va aduce multe satisfacţii, în urma propriilor eforturi. Aşadar, banii vor fi unul dintre subiectele voastre preferate în acest an.
Sfatul astrologului - Uranus poate aduce cheltuieli în plus, dar şi şanse nesperate de câştig. Totuşi este bine să fiţi şi realişti, pentru că este posibil să vă lăsaţi uşor pradă iluziilor de tot felul şi să vedeţi lucrurile aşa cum vă doriţi ca ele să fie, nu aşa cum sunt în realitate.
http://www.one.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu