ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

marți, 12 ianuarie 2016

11
 Ce ţi se citește sub ochi?
 
Ce ţi se citește sub ochi?
Cearcănele și cerculeţele de sub ochi spun multe despre starea noastră de sănătate. Iată care sunt principalele cauze ale apariţiei pungilor de sub ochi:
Moștenire genetică. S-a descoperit că mulţi moștenesc de la părinţi pungile de sub ochi. Oricât de mult ai dormi, ori cât de mult ai încerca tratamente naturale, nu ai cum să scapi de ele. Din fericire, nu toţi le moștenesc.
Îmbătrânire naturală. Odată cu trecerea timpului, zonele cu grăsime se reduc, elasticitatea pielii are de suferit și  se sparg mai multe vase de sânge. Evident irigarea pielii are de suferit și ridurile apar.
Alergii. Ai reacţii alergice produse de sinusurile inflamate sau ai alergie la polen? ?i se umflă automat și pungile de sub ochi. Cauza este simplă: un blocaj nazal ce duce la instalarea unor pete negre sub ochi.
Mâncare. Mănâncă suficient de multe legume crude și fructe. În felul acesta obţii suficient de multe minerale și vitamine pentru a-ţi menţine epiderma sănătoasă.
Somnul de frumuseţe. Nu ai dormit suficient de bine astă noapte? Fii sigură că a doua zi la serviciu toată lumea îţi va remarca cearcănele. Pot apărea inclusiv cercuri ridate sub ochi, după 30-35 de ani.
Bronzat. Expunerea prelungită la soare îmbătrânește grav pielea. Iarna, când efectele bronzului dispar, cearcănele sunt primele care te anunţă că pielea ta a suferit un șoc astă-vară.
Cosmetice. Multe produse cosmetice au efecte secundare asupra pielii. Ridurile de sub ochi apar de cele mai multe ori din cauza unor produse care dăunează. Consultaţi dermatologul!
Fumatul, alcoolul și excesul de sare. Fumatul, băutele regulate și chiar excesul de sare sunt câteva cauze ale îmbătrânirii pielii. Vasele de sânge ţin prea mult timp lichidele și de aici aspectul „buhăit” sau „căzut” al feţei.

Autor: Click.ro
Sursa: www.click.ro  Duminica, 10 Ianuarie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu