ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

joi, 10 decembrie 2015

Zodia Caine din zodiacul chinezesc

http://yve.ro/

Zodia Caine din zodiacul chinezesc cuprinde acele persoane pline de viață. Cu adevărat prietenoase, persoanele care se află sub semnul zodiacal al Câinelui surprind prin dorința lor de a oferi apropiaților tot ceea ce ei dețin.
zodia Caine
Zodia Câine din zodiacul chinezesc pune alături de binele personal și pe cel al persoanelor apropiate. Pentru ei, sectorul financiar nu reprezintă o prioritate, cu toate că este extrem de împlinit pe acest plan. Câinele dorește afecțiune și oferă tot ceea ce are mai bun, adică omenie. Zodia Câine din zodiacul chinezesc își are nativii născuți în anii 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006…
•    Caracteristici:
1.    În cazul nativilor născuți sub zodia Câinelui este important contactul direct cu aceștia. Mulți oameni îi pot cosidera vorbele mult prea dure pentru ei, însă cei care ajung să îl cunoască cu adevărat, vor observa cu uimire, că toate acele cuvinte sunt, de fapt, scutul Câinelui împotriva oamenilor care ar putea să îl rănească.
2.    Iubește oamenii, insă, în același timp îi este frică de aceștia, fiind conștient de faptul că îl pot dezamăgi cândva.
3.    În momentul în care descoperă persoane demne de prietenia lui, acesta se deschide și nu uită să fie recunoscător pentru tot ce a primit.
4.    Citește oamenii și analizează totul la rece. Se exteriorizează și se cunoaște atunci când o persoană este pe placul lor. Câinele știe să își aleagă prietenii și face distincție între prieteni și cunoștințe.
5.    Mereu încearcă persoanele pe care le-a lăsat să intre în viața lui. Poate părea cam insistentă această zodie, însă tot ceea ce încearcă să facă este să supraviețuiască în această lume, ghidată de prea multe interese personale.

•    Dragoste:
Iubesc cum nici o altă zodie nu o face. Zodia Câine din zodiacul chinezesc combină toate sentimentele ce traduc iubirea pentru a satisface partenerul. Este o persoană inteligentă, care comunică foarte ușor, însă, orbit de sclipirile iubirii, Câinele riscă să fie rănit. El nu uită niciodată o persoană pe care a iubit-o cu adevărat. Mulți ar spune că iubesc pentru totdeauna amintirile persoanelor iubite. Pentru Câine, relația amoroasă este sursa de energie, însă în momentul în care ajunge să fie singur, el nu se avântă în alte relații vicioase.

•    Calități:
1.    Zodia Câine din zodiacul chinezesc ne dezvăluie persoane inimoase care încearcă să își surprindă într-un mod plăcut apropiații. Sunt buni prieteni și îi pot asculta mereu pe cei aflați în declin.
2.    Nu vor uita niciodată de unde au plecat și cine le-a fost alături.
3.    Se vor întoarce mereu cu gândul la prima iubire și își vor îmbunătăți comportamentul făcând comparații.
4.    Cea mai inteligentă zodie a zodiacului chinezesc.

•    Defecte:
1.    Rănește de cele mai multe ori, întrucât până a considera că o persoană îi merită atenția, Câinele o chinuie și o supune la foarte multe teste.
2.    Nativii aceștia pot fi ipocriți și vor căuta să își schimbe personalitatea în fața celorlalți, până în momentul în care va ieși la iveală adevărata față a celor din jur.
3.    Aceste schimbări de atitudine îl fac să pară imposibil de înțeles.
4.    Nativii acestei zodii pot fi mincinoși.

În concluzie, Câinele reprezintă o zodie prietenoasă, însă greu de descusut. Este ușor să trăiești alături de el dacă îi dovedești că îl apreciezi și iubești. Vei fi asaltat de iubire și recunoștință dacă îi arăți că îți pasă.
http://yve.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu