ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

vineri, 4 decembrie 2015

Usturoiul poate vindeca până la 100 de boli

143221392468241c2a
Pe măsură ce înaintăm în vârstă, crește și riscul de a dezvolta diferite boli care ne pot afecta serios calitatea vieții. În plus, știm cu toții, secretul unei vieți sănătoase stă într-un stil de viață echilibrat, o alimentație sănătoasă și obiceiul de a face mișcare în mod regulat.
În plus, putem profita de două ingrediente puternice și naturale, adevărați aliați ai sănătății noastre: usturoiul și vinul roșu, titrează Prima TV.
În cele ce urmează, îți vom prezenta un remediu natural realizat din usturoi și vin roșu, care poate vindeca diferite boli ale sistemului respirator, ale sistemului imunitar, ale sistemului cardiovascular, ficat, rinichi, afecțiuni limfatice etc.
Acest remediu naturist combină proprietățile benefice ale usturoiului cu cele ale vinului roșu, din care rezultă o băutură capabilă să prevină mai multe boli.
Usturoiul este printre cele mai vechi legume de cultură din lume, cunoscută de aproximativ 5000-6000 de ani î.H. Originar probabil din Iran și Afganistan, în Egiptul Antic, usturoiul era de bază în hrana lucrătorilor care ridicau piramidele de la Ghizeh, având rolul de fortifiere a organismului și de protecție împotriva bolilor.
Folosit în întreaga lume ca un bun antiseptic și vermifug, usturoiul era cel mai bun medicament împotriva epidemiilor de gripă sau alte boli.
Încă din Antichitate, usturoiul este considerat un adevărat panaceu (întrebuințat în majoritatea afecțiunilor). Usturoiul acționează ca antihemoragic, antisclerotic, antibacterian, antihelminitic, anticancerigen.
NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu