ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

luni, 14 decembrie 2015

 3 plante talisman care atrag fericirea
3 plante talisman care atrag fericirea Vrei sa atragi fericirea si sa ai parte de iubire si armonie in viata de cuplu? Decoreaza-ti casa cu plante talisman. Iata trei dintre cele mai frumoase flori de apartament care iti vor aduce fericirea.
Floarea de ceara, cunoscuta si ca Hoya carnoasa, este o liana cu aspect foarte placut. Aceasta planta se regaseste in casele multor romani. Are frunzele cerate si flori mici, in forma de buchetele ce emana un miros imbietor in casa.
Se spune ca aceasta planta are un aspect pozitiv asupra vietii conjugale, aducand armonie si fericire in cuplu. In plus va infrumuseta orice incapere in care este amplasata.
Mai mult decat atat, Hoya este planta ideala pentru oricine, deoarece nu are nevoie de ingrijiri speciale. Trebuie doar sa-i asiguri un suport pe care sa se "catere". Nu are nevoie de multa apa, fiind suficient sa o uzi o data pe saptamana vara si o data la doua saptamani iarna. In timpul verii poti aplica si un fertilizant pentru a-i stimula cresterea si inflorirea.
Crinul pacii, sau Spathiphyllum, este o planta tropicala cu un aspect placut, fiind ideala pentru decorarea oricarei locuinte. Aceasta are frunze mari si ovale, si flori albe, asemanatoare calelor, insa mult mai delicate, ce iti vor incanta privirile timp de doua luni.
Se spune ca aceste plante aduc fericire femeilor, motiv pentru care in unele regiuni sunt cunoscute si sub denumirea de "Fericirea femeilor". De asemenea, se spune ca acestea aduc intelegere si iubire in viata sentimentala.
Nu are nevoie de ingrijiri speciale, fiind suficient sa ii asiguri un sol bine drenat si sa o uzi o data la trei-patru zile iarna, si o data la una-doua zile vara.
Violeta africana este o alta planta des intalnita in locuintele romanilor, chiar daca, spre deosebire de plantele amintite anterior, aceasta are nevoie de ingrijiri speciale. Totusi, si-a castigat popularitatatea datorita faptului ca aceasta atrage norocul in locuintele in care este tinuta si este un simbol al iubirii eterne.
Are nevoie de un sol bine drenat, care sa nu retina apa, deoarece aceasta va duce la putrezirea radacinilor. Totodata, aceasta planta are nevoie de multa umiditate. Cea mai utila metoda de a uda violetele este sa te asiguri ca are in permanenta apa in farfurioara in care sta ghiveciul. In acest fel isi va lua singura necesarul de apa.

Autor: Gradina acasa
Sursa: gradina.acasa.ro  Marti, 8 Decembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu