Ce sa mai gatesti cu sfecla rosie - 10 retete simple si gustoase
Alte sfaturi din aceeasi categorie
Sfecla este o leguma ale carei efecte benefice au fost recunoscute si
laudate de oameni de stiinta si de medici din toata lumea.
Dat fiind ca preparatele din sfecla aduc energie, fibre, minerale si vitamine in dieta, consumul de sfecla este ideal la inceputul toamnei, cand zilele friguroase ne afecteaza vizibil randamentul si dispozitia.
Dat fiind ca preparatele din sfecla aduc energie, fibre, minerale si vitamine in dieta, consumul de sfecla este ideal la inceputul toamnei, cand zilele friguroase ne afecteaza vizibil randamentul si dispozitia.
In ultima vreme, popularitatea sa a crescut foarte mult si in randul
tinerilor, dupa ce mai multe studii au aratat ca sucul de sfecla creste
capacitatea de efort fizic, datorita aportului de nitrati pe care il
aduce.
Drept urmare, v-am facut o lista cu 10 retete simple si gustoase in care sfecla rosie este ingredientul principal:
1. Ciorba de sfecla cu costita afumata Drept urmare, v-am facut o lista cu 10 retete simple si gustoase in care sfecla rosie este ingredientul principal:
2. Sfecla coapta cu sos scordolea
3. Tagliatelle cu leurda si sfecla rosie
4. Salata de sfecla rosie specifica Levantului -“Mutabal shamandar”
5. Mancare de sfecla cu legume la slow cooker Crock Pot
6. Supa crema de sfecla rosie
7. Salata Ruseasca de sfecla si macrou marinat
8. Salata de sfecla rosie cu ulei de struguri
9. Orez cu sfecla rosie
10. Clatite aperitiv cu sfecla rosie, ciuperci brune si crema de Gorgonzola
Sursa foto: medicalnewstoday.com
0 comentarii
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu