ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

joi, 8 octombrie 2015

Ce sa mai gatesti cu sfecla rosie - 10 retete simple si gustoase



Alte sfaturi din aceeasi categorie



Sfecla este o leguma ale carei efecte benefice au fost recunoscute si laudate de oameni de stiinta si de medici din toata lumea.
Dat fiind ca preparatele din sfecla aduc energie, fibre, minerale si vitamine in dieta, consumul de sfecla este ideal la inceputul toamnei, cand zilele friguroase ne afecteaza vizibil randamentul si dispozitia.
 
In ultima vreme, popularitatea sa a crescut foarte mult si in randul tinerilor, dupa ce mai multe studii au aratat ca sucul de sfecla creste capacitatea de efort fizic, datorita aportului de nitrati pe care il aduce.
Drept urmare, v-am facut o lista cu 10 retete simple si gustoase in care sfecla rosie este ingredientul principal:
 
1. Ciorba de sfecla cu costita afumata 



2. Sfecla coapta cu sos scordolea



3. Tagliatelle cu leurda si sfecla rosie



4. Salata de sfecla rosie specifica Levantului -“Mutabal shamandar”



5. Mancare de sfecla cu legume la slow cooker Crock Pot



6. Supa crema de sfecla rosie



7. Salata Ruseasca de sfecla si macrou marinat



8. Salata de sfecla rosie cu ulei de struguri



9. Orez cu sfecla rosie



10. Clatite aperitiv cu sfecla rosie, ciuperci brune si crema de Gorgonzola



Sursa foto: medicalnewstoday.com
http://www.gustos.ro/

0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu