ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

marți, 2 iunie 2015

Ce boli poti avea daca urinezi des

durere burta1
Avand in vedere ca organismu elimina, in parametri normali, intree 1 si 2 litri de urina pe zi, daca urinezi desi ai putea avea o serie de boli destul de grave.
Potrivit medicilor, este normal sa mergi la toaleta de aproximativ 6 ori pe zi si o data noaptea. Vizite mai dese ale toaletei ar putea sa indice ca suferi de o serie de boli.

Asadar, iata ce boli poti avea daca urinezi des

Boli cu transmitere sexuala
Mai multe boli cu transmitere sexuala au ca efect urinarea deasa. Dintre acestea, cele caracterizate si de urinari dese sunt gonoreea, herpesul sau chlamydia. Pe langa urinarile dese, aceste boli sunt caracterizate si de usturimi la urinare si mancarime.
Diabet
Diabeticii a caror afectiune nu a fost depistata au tendinta de a merge foarte des la toaleta din cauza ca au o senzatie de sete continua aproape si beau des multe livhide. Aceasta sete este cauzata de concentratia prea mare de zahar din sange.
Cistita
Cistita renala este caracterizata de urinari foarte dese si de dureri in partea de jos a abdomenului. Daca aveti astfel de simptme, este imperativ necesar sa vizitati un medic.
Infectiile urinare

Aceste infectii sunt cauzate de bacterii sau virusuri ce inflameaza peretele vezicii urinare. Astfel, vezica este mult mai sensibila si simte nevoiade a fi golita mai des. Infectiile urinare sunt caracterizate si de usturime la urinare si febra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu