ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

miercuri, 17 decembrie 2014

5 motive pentru care este indicat sa bei apa calda cu lamaie

0 voturi
Alte sfaturi din aceeasi categorie
Toata lumea spune ca apa calda cu lamaie reprezinta un tratament miraculos pentru organismul uman. Dar tu stii care sunt exact beneficiile consumului de apa calda cu lamaie?
 
Ei bine, noi ne-am informat si am aflat principalele beneficii ale sale:
 
1. Duce la imbunatatirea digestiei
 
Aceasta combinatie miraculoasa dintre apa calda si lamaie va duce la curatarea ficatului si a intestinelor, asigurand o digestie mai buna si va elimina riscul de tulburari digestive.
 
2.  Intareste sistemul imunitar
 
Lamaile sunt printre cele mai bogate in vitamina C fructe, ceea ce le face foarte potrivite in lupta contra racelilor si intarirea sistemului imunitar. Lamaia are si proprietati antiseptice, stimuland in acelasi timp si creierul pentru o mai buna circulatie a sangelui.

3. Ajuta la scaderea in greutate
 
Lamaile contin o substanta numita pectina ce da o stare de saturatie. In combinatie cu apa calda reduce semnificativ pofta de mancare si implicit, ajuta la scaderea in greutate.
 
4. Imbunatateste sanatatea orala
 
Combinatia de apa cu lamaie este de un real ajutor atunci cand ne confruntam cu o respiratie urat mirositoare. Lamaia indeparteaza bacteriile din gura si activeaza glandele salivare, astfel ca in scurt timp vom avea o respiratie proaspata.
 
5. Ajuta la detoxifierea organismului
 
Aceasta combinatie de apa calda cu lamaie reprezinta si un mijloc aflat la indemana oricui pentru detoxifiere. Acest lucru este datorat proprietatilor sale de a imbunatati digestia, ajutand, in acelasi timp si la eliminarea toxinelor din organism.
http://www.gustos.ro/
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu