ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

duminică, 8 iunie 2014

STUDIU: Supa de oase are efecte miraculoase împotriva îmbătrânirii tenului
STUDIU: Supa de oase are efecte miraculoase împotriva îmbătrânirii tenului Consumul de supă din oase de vită sau de miel reprezintă un tratament eficient împotriva îmbătrânirii tenului, datorită conţinutului bogat de colagen, afirmă experţii în frumuseţe de la Hollywood.
Julia March, expertă în lifestyle și frumuseţe, printre ai cărei clienţi se numără celebrităţi de la Hollywood, recomandă consumul supei de oase pentru a combate lipsa de fermitate și roșeaţa tenului, informează dailymail.co.uk.
"Clienţii mei au un ten mai puţin inflamat, mai luminos și mai tonifiat după ce beau supă de oase. Aceasta repară, conferă fermitate, întinerește și vindecă tenul", a spus Julia March, care recomandă un consum de până la trei căni de supă pe zi pentru îmbunătăţirea aspectului tenului.
Supa este preparată prin fierberea la foc mic a oaselor în apă, cu un strop de oţet, care absoarbe substanţele minerale, timp de câteva ore. În supă se pot adăuga, de asemenea, legume și verdeţuri.
Experţii susţin că acest fel de supă îmbunătăţește aspectul tenului datorită nivelurilor crescute de colagen natural, proteina care este responsabilă pentru fermitatea tenului.
Această proteină este asociată cu acidul hialuronic, o moleculă regăsită în cartilajele osoase, care asigură celulelor rezerva de apă și minerale esenţiale.
"Consumul supei de oase, bogată în colagen și cartilaje, dacă este preparată așa cum trebuie, este un mod simplu și ieftin pentru a avea o piele fermă, netedă și suplă", a afirmat Jaclyn Flavell, autoarea cărţii "Bone Broth: A Recipe For Health".
De asemenea, nutriţioniștii afirmă că supa de oase favorizează digestia și este bogată în magneziu, care combate stresul și relaxează mușchii.
Nutriţionistul Ian Marber recomandă folosirea cărnii de vită organică și spargerea oaselor în prealabil pentru a scoate la suprafaţă măduva.

Autor: Mediafax.ro
Sursa: www.mediafax.ro  Vineri, 6 Iunie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu