4 alimente care grăbesc arderile |
Există alimente care accelerează metabolismul, ajută digestia și te
ajută să scapi de kilogramele în plus. Revista „Click! pentru femei" îţi
spune care sunt acestea!
Ardeiul iute. Capsaicina, substanţa care se găsește în ardeiul
iute și care îi dă iuţeala specifică, încălzește corpul și topește
grăsimile. Un studiu realizat în 2010 la Universitatea Daegu din Coreea
de Sud arată că ardeiul iute stimulează activitatea proteinelor care
ajută la spargerea celulelor de grăsime.
Varza. Te scapă de excesul ponderal. Este indicat să o consumi crudă sau preparată la aburi pentru a beneficia de proprietăţile sale. Cel mai simplu mod de a încorpora varza în alimentaţie este sub formă de salată, alături de broccoli și morcovi, cu puţin ulei de măsline, sare și piper. Fulgii de ovăz. Bogaţi în proteine și fibre, fulgii de ovăz oferă senzaţia de saţietate pentru mult timp. În felul acesta nu vei mai simţi nevoia să consumi alimente nesănătoase, pe post de gustări. Ovăzul grăbește arderea caloriilor și contribuie semnificativ la transformarea grăsimilor în energie. Roșiile. Roșiile conţin vitamina C și licopen, ceea ce le determină să stimuleze producţia unui aminoacid numit carnitină. Acesta accelerează arderea grăsimilor din organism. |
Autor: Click.ro Sursa: www.click.ro Vineri, 9 Mai 2014 |
vineri, 9 mai 2014
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu