ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

vineri, 21 martie 2014

Uleiul de masline te scapa de hemoroizi

ulei de masline pentru sanatateNelipsit din nicio bucatarie, uleiul de masline te scapa de hemoroizi. Pe langa asta, este bun pentru constipatie, iti curata ficatul, cicatrizeaza ranile si te ajuta cand esti mahmur. Uite cum poti folosi uleiul de masline pentru toate aceste afectiuni. Pentru tratamente mai ales, dar si in bucatarie, este bine sa folosesti ulei de masline extravirgin.
Uleiul de masline curata ficatul
Gratie proprietatilor sale purgative uleiul de masline mareste secretia de bila, activeaza tranzitul si eliminarea toxinelor. Amesteca o lingura de ulei de masline cu suc de lamaie si bea preparatul 5 zile pe stomacul gol. Ficatul va fi curatat si alimentele vor fi mai bine asimilate.
Cataplasme cu ulei de masline pentru hemoroizi
Uleiul de masline contine o substante antiinflamatoare care pot trata hemoroizii si pot calma durerile provocate de acestia. Imbiba o bucatica de vata cu ulei de masline, pune-o pe hemoroizi si tine-o peste noapte. Dimineata spala-te si repeta operatiunea a doua zi. Pune cataplasme cu ulei timp de cateva zile. Daca hemoroizii nu se retrag, mergi la medic.
Ulei de masline pentru cicatrizare
Cand nu sunt bine tratate, chiar si ranile superficiale, cum ar fi zgarieturile sau arsurile se cicatrizeaza greu. Uleiul de masline contine acizi grasi esentiali si vitamina A, care hranesc pielea in profunzime si repara tesutul epidermic. In plus, uleiul de masline este antibacterian.
Ulei de masline pentru mahmureala
Uleiul de masline formeaza un strat impermeabil in stomac, strat ce incetineste absorbtia alcoolului si ajuta ficatul sa il asimileze mai bine. Ia o lingura de ulei de masline inaintea unui eveniment la care stii ca vei bea mai mult de un pahar de alcool sau imediat dupa, pentru ca nivelul de alcool din sange sa scada mai repede.
Ulei de masline pentru constipatie
Constipatia, fie ea ocazionala, fie cronica, poate fi indepartata cu ulei de masline. Uleiul de masline stimuleaza bila si accelereaza tranzitul. In caz de constipatie ocazionala, ia o lingura de ulei de masline amestecat cu zeama de lamaie dimineata, pe stomacul gol.
In caz de constipatie cronica, amesteca 250 ml de ulei de masline cu jumatate de litru de apa plata, agita bine si fa spalaturi ale rectului.
Ulei de masline pentru piele uscata si crapaturi
Uleiul de masline intra in compozitia a numeroase produse cosmetice deoarece contine un ingredient minune pentru piele: vitamina E. In plus, acizii grasi hranesc si repara pielea. Aplica ulei de masline pe pielea uscata sau crapata, zilnic, pana la imbunatatirea aspectului. Maseaza bine, pentru ca uleiul sa poata patrunde in piele.
mahmurealaAlimente pe care sa le eviti la mahmureala masa de sarbatoriCe sa mananci de sarbatori daca ai diabet sau colesterol marit cum se trateaza mahmurealaCum se trateaza mahmureala armurariu ficatRidiche neagra si armurariu pentru

curademiere.ro - Revista online de bun gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu