ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

marți, 17 aprilie 2012

Dragostea oarbă, un mit. Află aici ce contează cu adevărat într-o relaţie

 Dragostea oarbă, un mit. Află aici ce contează cu adevărat într-o relaţie
Un studiu recent al Harris Interactive arată că dragostea nu este suficientă într-o relaţie, așa cum asigura o faimoasă melodie cântată de Beatles. Potrivit cercetării, cheia succesului în cuplu este de fapt felul în care o femeie se păstrează atractivă pentru partener și menţinerea atracţiei, relatează huffingtonpost.com.
78% din respondenţi au declarat că atracţia fizică este foarte importantă într-o relaţie. În plus, se pare că, odată cu trecerea anilor, într-o căsnicie, felul în care îl percepem pe celălalt depinde și de emoţiile și de sentimentele pe care le simţim, pozitive sau negative.
La fel de surprinzător, studiul a mai arătat că bărbaţii acordă o mai mare importanţă aspectului fizic decât femeile într-o relaţie. 62% din bărbaţi spun că cel mai important este chipul unei femei, în timp ce puţin peste jumătate acordă aceiași importanţă și trupului.
Femeile, pe de altă parte, pun în topul atracţiei chipul bărbatului (50%), cu accent pe ochi, piele și buze. Pentru 39% din participantele la studiu, corpul este cel mai important.
92% din cupluri susţin că relaţia lor era mai sănătoasă atunci când ambii parteneri se simţeau bine în corpul lor și mulţumiţi de felul în care arătau. De asemenea, 52% au declarat că ar dori ca partenerul să aibă mai multă grijă de felul în care arată.

Autor: adevarul.ro
Sursa: www.adevarul.ro  Duminica, 15 Aprilie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu