Cinci feluri sănătoase de mâncare pe care le puteţi prepara la grătar |
![]() Cele mai bune sunt grătarele cu rezistenţe electrice, infraroșii, cu aer cald sau plitele încinse. Pentru un gust mai parfumat atunci când preparaţi legumele la grătar, adăugaţi sarea și piperul la sfârșit. Folosiţi sare marină brună. Ciupercile și roșiile nu trebuie decojite. Specialiștii citaţi de site-ul iVillage.com vă oferă cinci reţete delicioase de mâncăruri cu legume preparate la grătar. Salate. Frunzele de salată rămân crocante dacă sunt puse pe grătar, iar aroma va fi foarte puternică. Condimentaţi roșiile și amestecaţi salata cu piept de pui, preparat de asemenea la grătar. Micul dejun. Cine spune că mâncarea la grătar se face doar seara? Surprindeţi-vă familia cu câteva felii de pâine prăjită pe care puneţi puţin unt, cu friptură și sirop de arţar. Peste ele mai puteţi adăuga coacăze la grătar. Supe. Dacă v-aţi săturat de supele preparate în mod obișnuit, puneţi la grătar legumele în loc să le fierbeţi. Aveţi grijă să nu le ardeţi, pentru că aromele se vor pierde. Fasole verde. Probabil că aţi mai gătit legume la grătar, dar ce spuneţi despre fasolea verde? Preparate în acest mod, vor avea un gust delicios și le puteţi mânca direct cu mâna. De aceea, e mai bine să nu le tăiaţi codiţele. Scoici. Puneţi-le într-o tigaie peste cărbunii încinși și se vor deschide imediat. Meniul poate fi completat cu pâine cu usturoi, lămâi la grătar și oregano. |
Autor: Romania Libera Sursa: www.romanialibera.ro Joi, 2 Iunie 2011 |
joi, 2 iunie 2011
Cinci feluri sănătoase de mâncare pe care le puteţi prepara la grătar
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu