ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

joi, 14 ianuarie 2016

Singura zodie în fața căreia spui: ”Jos pălăria!”

de Amelia Matei, 13 Jan 2016 19:04
Capricornul este unul dintre cele mai ambițioase semne astrale și, determinarea lui în a-și duce la bun sfârșit o activitate merită toată admirația celorlalte zodii. Însă mai sunt și alte calități pe care le găsim la Capricorn și datorită cărora putem spune ”Jos pălăria” în fața lui.
Iată care sunt acestea!

Sunt primii pe poziție

Atunci când îi dai o misiune capricornului și-o însușește și își ausmă întreaga responsabilitate. Deși se spune că este o zodie rece ca gheața, atunci când trebuie să ducă ceva la bun sfârșit, Capricornul ia taurul de coarne și face tot posibilul ca treaba să iasă perfect.
Citește și: Singura zodie care este rece ca gheața

Își apără prietenii până la moarte

Sunt reci ca gheața, după cum soun astrele, însă dacă i-ai câștigat încrederea capricornului, atunci ai câștigat un prieten loial, pe viață. Va lua apărarea prietenilor săi chiar cu prețul vieții. Spiritul său justițiar îl face să creadă orbește în prietenii săi. Capricornii prioritizează prietenia și ar lăsa totul deoparte doar pentru a fi alături de un amic care are nevoie de el.
Citește și: Patru zodii bune de pus pe rană

Sunt independenți

Fie că cer părerea cuiva, fie că nu, Capricornul va face tot ceea ce-i trece prin cap, indiferent ceea ce vor spune sau crede cei din jur. De cele mai multe ori nu se pot integra într-o echipă, deoarece, fiind concentrați, ambițioși și perfecționiști, cei pe care îi au drept parteneri nu se ridică la nivelul lor și preferă să facp ei toată treaba singuri.

Sunt disciplinați

Poate sunt cei mai disciplinați reprezentanți ai zodiacului. În cazul în care întâlnesc obstacole pe drumul către succes, nu se lasă bătuți. Caută soluții să rezolve toate probleme, în așa fel încât nu doar să ajungă la destinație, ci să ajungă cu bine aici. Au puterea de a se ridica de jos ori de câte ori este nevoia. Este zodia care se reinventează de fiecare dată.

Dau cele mai bune sfaturi

Capricornii sunt considerați a fi spirite bătrâne. Sunt foarte ageri, iar în mintea lor conexiunile se fac cu cinci minute înaintea tuturor. Pe de altă parte, au capacitatea de a învăța din propriile greșeli și au grijă să nu le mai repete, dar și din greșelile altora. Acest lucru îi face să dobândească experiență de viață, motiv pentru care au atât de multe cunoștințe din aproape toate domeniile. Sunt intuitivi, maturi și sensibil de aceea dau cele mai bune sfaturi.

Capricornii sunt amanți extraordinari

Ei bine, astrele spun că nativii acestui zodiac sunt excelenți în așternut. Au o doză de naivitate, combinată în proporții perfecte cu perversiunea și pasiunea. Cine a fost iubit de un Capricorn nu va mai avea nevoie să cunoască un altfel de iubire, pentru că reprezentanții acestui semn astral știu cum să ofere ”tacâmul” complet.
Foto: 123rf.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu