ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

joi, 14 ianuarie 2016

Secrete naturale pentru o piele sanatoasa

Toate femeile isi doresc o piele sanatoasa, fie ca ne referim la pielea fetei, a mainilor sau a corpului. Avem cateva sfaturi despre cum sa avem o piele sanatoasa prin metode naturale, prin ingrediente pe care le gasim chiar in bucataria noastra.
Secrete naturale pentru o piele sanatoasa
Pielea frumoasa este unul dintre cei mai atragatori indicatori ai frumusetii si tineretii. Somnul bun, multa apa si o viata lipsita de stres sunt cele mai fundamentale si importante atribute pentru o piele sanatoasa si frumoasa. Si mancarea sanatoasa este cruciala pentru o piele sanatoasa.
Fata si mainile sunt doua locuri importante ale corpului nostru care reflecta conditia totala. Deci, azi vorbim despre 3 secrete simple despre cum sa pastram tenul, mainile si intregul corp intr-o conditie frumoasa si uimitoare.
Unii oameni aplica cuburi de gheata pe fata dimineata pentru a improspata pielea. Dar ei nu stiu ca poate fi daunator pielii, mai ales pentru cea sensibila si predispusa la inrosire. Exista alte alternative, ca laptele crud rece. Poti amesteca laptele cu castravete, folosind un disc de bumbac pentru a-l aplica pe fata. Clateste fata cu apa rece, dupa ce ai terminat. Va improspata fata si va ajuta la curatarea pielii in mod natural, dar va imbunatati si tonusul pielii, lasand-o extrem de delicata.
Pentru frumusetea mainilor, foloseste zat de cafea. Zatul de cafea este un exfoliant natural. Exfolierea ajuta la indepartarea celulelor moarte si uscate si influenteaza procesul natural de reinnoire pentru o piele sanatoasa. Iata reteta: amesteca zatul de cafea cu ulei de masline (sau alt ulei natural ales de tine) si maseaza mainile cu acest amestec pentru 2 minute, folosind acelasi miscari ca la aplicarea cremei de maini. Apoi clateste. Mainile tale vor fi mai delicate. Daca urmezi acesti pasi de doua ori pe saptamana, mainile tale vor avea o conditie minunata.
Iata si o reteta pentru o piele sanatoasa: amesteca 2 linguri cu zat de cafea, o lingura cu zahar si 2 linguri cu ulei de masline. Cantitatile pot varia in functie de consistenta dorita. Foloseste aceasta reteta pe corp in timpul dusului, aplicand cu miscari circulare pe zonele cu celulita, picioare si zonele uscate. Vei observa o diferenta uimitoare, pielea ta va arata mai delicata si va fi mai placuta la atingere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu