ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

joi, 1 octombrie 2015

Uite câte afecțiuni poți trata cu semințe de papaya


Semințele de papaya sunt deseori aruncate fără a ne gândi la câte afecțiuni pot fi tratate cu ajutorul acestora. Extractul din semințe din papaya se folosește în foarte multe tratamente. Fructul conține vitamina C, calciu, fier, magneziu în cantități considerabile
7 motive pentru care să nu mai arunci semințele
  1. Ucide paraziții intestinali
Dacă mânânci 2 lingurițe de semințe de papaya scapi de paraziții intestinali. Acestea conțin un compus care elimină paraziții. Deoarece au un gust amar, semințele pot fi luate cu o linguriță de miere. Se recomandă o doză de 2 lingurițe de 3 ori pe zi, după masă
2. Reduce inflamarea


Bolile inflamatorii precum reumatismul, artrita, osteoporoza etc, se pot vindeca cu ajutorul semințelor de papaya, deoarece consumate regulat te ajută să scapi de durerile articulaților, umflături, roșeață etc.
3. Curăță ficatul
Semințele de papaya sunt folosite de secole întregi ca remediu pentru a curăța toxinele acumulate le nivelul ficatului.
4. Antibacteriale
Semințele de papaya au proprietăți anti-inflamatorii și anti-bacteriene, care ajută sistemul digestiv. Studiile au arătat că acestea pot ajuta la vindecarea infecțiilor cu E-colli, stafilococ, salmonella etc.
5. Bun pentru rinichi
Semințele de papaya sunt foarte bune în lupta împotriva bolilor de rinichi, deoarece, protejează organismul de infecții. De asemenea, previne îmbolnăvirea rinichilor.
6. Reduce riscul bolilor de inimi
Fructul papaya este delcios și protejează inima, iar acesta ar trebui să facă parte din dieta noastră zilnică. Îi ajută, în special pe cei care suferă de hipertensiune.
7. Vindecă cancerul
Culoarea portocalie este rezultatul carotenoidelor, prezente în fruct. Carotenoidele sunt antioxidanți puternici, care pot lupta cu cancerul și pot preveni formarea celulelor canceroase.
A.
Email Printeaza PDFDoctorul zilei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu