ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

miercuri, 30 septembrie 2015

Elixirul ușor de preparat care curăță sângele de toxine și îmbunătățește circulația


Purifică sângele, combate infecțiile și menține ceierul în formă. Toate aceste beneficii uimitoare pot fi obținute din uleiul de scorțișoară, un elixir ușor de preparat.
Ai nevoie de:
•6 batoane de scorțișoară
•ulei de măsline extravirgin
Mod de preparare:


Pune batoanele de scorțișoară într-un borcan de sticlă și toarnă deasupra ulei de măsline până sunt acoperite în întregime. Pune capacul și lasă borcanul la temperatura camerei timp de două sptămâni și mai agită-l din când în când.
Apoi strecurați uleiul printr-un tifon și puneți-l într-o sticlă.
Iată ce efecte are acest ulei:
Menține creierul în formă
Studiile au arătat că uleiul de scorțișoară ajută la eliminarea tensiunii nervoase și previne pierderea memoriei. Folosește-l pe post de deodorant de cameră. Doar mirosindu-i aroma îți vei îmbunătăți starea de spirit și îți vei menține creierul în formă.
Curăță sinusurile
De asemenea, aroma sa puternică ajută la desfundarea sinusurilor și îmbunătățește respirația.
Combate indigestia
Uleiul de scorțișoară ajută la eliminarea gazelor intestinale și e un excelent digestiv. Dacă ai probleme cu stomacul adaugă-l în dietă.
Tratează infecțiile
Uleiul de scorțișoară luptă cu infețiile datorită proprietăților antibacteriene și antifungice. E de ajutor atât în cazul infecțiilor externe cât și interne.

Curăță sângele
Uleiul de scorțișoară elimină toxinele din sânge și îmbunătățește circulația. Studiile au arătat că, de asemenea, ajută la controlarea nivelului de zahăr din sânge.
Email Printeaza PDFDoctorul zilei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu