ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

vineri, 22 mai 2015

 CE BOLI VINDECI CU OŢET DE MERE
CE BOLI VINDECI CU OŢET DE MERE
Merele sunt foarte sănătoase , așa că nu este de mirare că oţetul de mere este folosit de sute de ani pentru tratarea unor afecţiuni. Vezi care sunt.

Dureri de cap
Durerile de cap apărute din cauza oboselii și a stresului pot fi tratate în mod natural, potrivit dailynutritionnews.com. Amestecă 10 grame de oţet de mere cu 10 grame de miere și un pic de extract de mușeţel. Acest balsam îţi va calma durerea și te va ajuta să dormi bine.

Tensiune ridicată
Oamenii care au tensiunea mare și respiră cu greu ar trebui să bea zilnic un pahar de apă în care au pus două linguriţe de oţet de mere. Consumată de trei ori pe zi, această băutură scade tensiunea arterială.

Răceală și gripă
Dacă te doare gâtul, pune într-un pahar cu apă câteva linguriţe de oţet, o linguriţă de miere și câteva picături de propolis. Fă gargară și vei scăpa de durere.

Oboseală excesivă
Dacă te simţi mereu obosită, poţi amesteca trei linguriţe de oţet de mere cu una de miere de albine. Păstrează pasta obţinută în frigider și consum-o în fiecare seară, după masă.

Acnee
Acneea apare din cauza excesului de ulei de pe faţă. Dacă vrei să scapi de această problemă, amestecă o parte de oţet de mere cu 2-3 părţi de apă și spală-te pe faţă cu lichidul obţinut. Fă-o în fiecare dimineaţă, la prânz și seara, înainte să mergi la culcare.


Autor: Unica.ro
Sursa: www.unica.ro  Joi, 21 Mai 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu