ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

marți, 17 februarie 2015

Tu ȘTII ce VITAMINE să iei? TESTUL SIMPLU care îţi arată de ce are NEVOIE ORGANISMUL TĂU
Tu ȘTII ce VITAMINE să iei? TESTUL SIMPLU care îţi arată de ce are NEVOIE ORGANISMUL TĂU
Există un test simplu care vă ajută să depistaţi dacă organismul suferă de insuficienţă de vitamine și mine­rale ce se găsesc în cantităţi mari în verdeţurile și legu­mele de la începutul verii.


1. Întindeţi braţele înainte, cu palmele în sus și îndoiţi cele patru degete de la ambele mâini. Prima falangă de lângă palmă nu se îndoaie. Dacă nu reușiţi să atingeţi palmele cu vârfurile degetelor simultan este semn de insuficienţă de vitamine din grupul B, în special B6.

2. Dacă aţi observat că vânătăile de pe corp nu trec mult timp, chiar după o lovitură slabă, este un semn de lipsă de vitamina C.
3. Dacă vă deranjează permanent ţiuitul în urechi și aveţi vertijuri, înseamnă că organismul are nevoie acută de vitaminele B3 și E, dar și de microelementele potasiu și mangan.
4. Albul ochilor de culoare roșiatică, incapacitatea de a ne adapta la întuneric sunt semne, în paralel cu alte probleme, de lipsă de vitamine A și B2.
5. Mătreaţa apare în cantităţi mari din cauza in­suficienţei vitaminelor PP, B12, B6 și microelementului seleniu.
6. Dacă părul se rupe ușor și devine mat, cu aspect nesănătos, este un semn de lipsă de vitamine C, H și B9, scrie formula-as.ro

Autor: Libertatea.ro
Sursa: www.libertatea.ro  Luni, 16 Februarie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu