ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

miercuri, 11 iunie 2014

Remedii care te scapă de pistrui
Remedii care te scapă de pistrui Odată cu venirea verii apar și nedoriţii pistrui. Pentru îndepărtarea lor poţi apela la tratamente costisitoare, sau, mai simplu, la ingrediente pe care le găsești pe rafturile din bucătărie.
Pistruii sunt puncte maro, de dimensiuni diferite, care apar la suprafaţa pielii. Ei sunt semne că pielea a fost afectată de expunerea prelungită la razele solare, dar pot fi și o problemă cauzată de dezechilibrele hormonale sau ereditară.
Smântâna grasă
Acidul lactic din compoziţia smântânii poate decolora pistruii. Aplică smântâna într-un strat gros pe zonele cu probleme și las-o să se usuce. În loc să o îndepărtezi cu apă caldă, șterge-o cu un prosop curat și aplică în loc cremă hidratantă. Aceste remediu nu va irita pielea și nici nu o va usca. În loc de smântână mai poţi folosi lapte gras sau iaurt.
Suc de lămâie
Este unul dintre cele mai eficiente remedii împotriva pistruilor. Stoarce o lămâie și aplică cu degetele suc pe zonele cele mai afectate. Masează 10 minute pielea cu suc. Lasă să se usuce, după care spală-te cu apă caldă. Repetă acest tratament de două ori pe zi. O altă soluţie este să dizolvi zahăr în suc de lămâie și să masezi pielea cu acest amestec.
Mască cu miere
Amestecă 2 linguri de miere cu 4 linguri de apă și încălzește amestecul până se topește mierea. Aplică masca și las-o să acţioneze câteva minute. O îndepărtezi cu apă caldă.  La fel de bună este și masca cu iaurt și miere în cantităţi egale. Acest tratament trebuie urmat minim o lună.
 


Autor: Click pentru femei
Sursa: www.clickpentrufemei.ro  Miercuri, 11 Iunie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu