ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

joi, 22 mai 2014

FRESH-REFRESH. Ce este și la ce se folosește SPIRULINA
FRESH-REFRESH. Ce este și la ce se folosește SPIRULINA
Spirulina poate fi consumată sub formă de capsule sau pudra obţinută din această algă marină se adaugă în shake-uri sau smoothies.

Se începe cu o jumătate de linguriţă la 2 litri de lichid. Iar pe parcurs, treptat se mărește doza și până la o lingură. Cât privește cantitatea maximă - nu există limită. S-a tot discutat pe aceasta tema, însă concluzia specialiștilor este una simpla și clară – putem consuma cât de multă spirulină suportăm.
Spirulina este cea mai concentrată sursă de vitamina B12, fiind mai bogată de 26 de ori ca o porţie de carne de vită (necesarul pe zi de B12 este de 2-3 micrograme). Aceasta este absorbită cu ușurinţă de către corpul uman și reprezintă cea mai concentrată formă naturală de nutrienţi. Este de 58 de ori mai bogată în fier decât o porţie de spanac crud și conţine toţi aminoacizii esenţiali.
Spirulina are funcţie anti-inflamatoare și protejeaza corpul împotriva invaziei de germeni. Suplimentele pe bază de spirulină curăţă corpul de eventuale otrăviri prin radiaţii și sunt un bun ajutor în îndepărtarea stresului și a depresiei.

Autor: Realitatea.net
Sursa: www.realitatea.net  Miercuri, 21 Mai 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu