ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

miercuri, 12 februarie 2014

VIDEO. Alimente care întârzie îmbătrânirea pielii

11 februarie 2014 | Sorina Severin



Știai că „fântâna tinereții" este chiar la tine în bucătărie? Află ce alimente e bine să consumi pentru ca ridurile să te ocolească, iar pielea ta să fie catifelată ca la 20 de ani!
Mango, secretul tenului fin
Este o sursă importantă de vitamina A și C, o combinație care-ți oferă un tens luminos și stimulează regenerarea celulelor. Îl poți consuma proaspăt în salate, dar este la fel de eficient și ca ingredient în măști faciale. Amestecă pulpa de la un mango cu un albuș de ou până capătă textura unei creme. Aplic-o și las-o să acționeze 15 minute, după care clătește-te cu apă caldă.
Ardei iute, pentru un ten ferm
Poți preveni pierderea în elasticitate a pielii cu ajutorul ardeiuli roșu iute. Oferă o savoare specială preparatelor și în același timp, datorită aportului de vitamina C, va menține gradul de hidratare a pielii, prevenind astfel îmbătrânirea prematură.
Portocalele roșii blochează radicalii liberi
Tenul îți va pierde repede din strălucire și va căpăta un aspect obosit dacă celulele sunt afectate de radicalii liberi din mediul înconjurător. Portocalele roșii în schimb sunt pline de antioxidanți, care vor acționa precum o barieră de protecție împotriva acțiunii nocive a radicalilor liberi.
Castravete pentru un plus de hidratare
Este ideal să-ți începi ziua cu un suc natural din legume verzi. Acesta îți va ajuta sistemul limfatic să funcționeze în mod adecvat, te va hidrata și va încetini procesul de îmbătrânire. Prepară un suc din o jumătate de catravete și o jumătate de măr și vei observa beneficiile.
http://www.clickpentrufemei.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu