ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

vineri, 25 ianuarie 2013

7 lucruri care sunt mai bune cand nu sunt perfecte

sfatulparintilor.ro - serenada - stockfreeimages.com
Printează
Vizualizări: 234
Vremurile pe care le traim ne imping pe majoritatea dintre noi sa cautam perfectiunea: sa avem look-ul perfect, formele perfecte, casa perfecta, sotul/sotia perfecti, copilul perfect, job-ul perfect, seful perfect etc. Desi stim ca nimeni si nimic nu este perfect, mintea noastra tanjeste, inca, dupa perfectiune.  Si totusi, unele lucruri se dovedesc a fi perfecte, tocmai datorita imperfectiunilor sale. Iata cateva exemple, oferite de site-ul Oprah.com.


1. Serenadele

Daca sotul/iubitul vine sa-ti cante sub balcon o serenada, vei fi asa de impresionata incat nici nu va mai conta ca a cantat fals. Vei sti ca te iubeste suficient de mult cat sa nu-i pese ca ar putea fi considerat caraghios. Atunci cand canti in public, stiind ca ai voce este un show, atunci cand canti in public, desi stii ca esti afon, este un act de curaj.

2. Tinuta

Fotograful de moda Bill Cunningham spunea ca moda este o armura cu care sa faci fata realitatilor cotidiene. Iar daca “armura” nu te face sa te simti confortabil, inseamna ca nu iti este de folos. Asa ca imbraca-te si incalta-te in lucruri care iti plac si in care te simti bine si nu in ceva doar pentru a atrage atentia celor din jur.


3. Artificiile

Artificiile sunt artificii. Iti iau respiratia, sunt stralucitoare si deschid drumul in inima ta catre copilul din tine. Indiferent cum sunt, artificiile te fac sa te bucuri de ele ca un copil.


4. Excursiile

O excursie fara peripetii o uiti foarte repede. Insa peste ani si ani vei rade cu gura pana la urechi cand iti vei aminti ca nu puteai aprinde focul din cauza chibritelor umede sau a brichetelor stricate. Ca s-a stricat cortul sau ca v-ati uitat acasa vreunul din obiectele absolut necesare excursiei.


5. Dansul mirilor
Unele perechi sunt atat de obsedate de perfectiunea dansului mirilor incat iau cursuri temeinice de dans. Insa nuntasii si nici chiar ei, cand vor vedea filmul nuntii, nu vor fi mai impresionati de claritatea si gratia miscarilor decat de momentele amuzante in care s-au calcat pe picioare, s-au impiedicat, au alunecat, nu au facut prizele corect si unul dintre ei s-a dezechilibrat.


6. Coloratul
Nu e parinte care sa nu-i spuna macar o data copilului lui ca n-a colorat corect, ca n-a respectat conturul desenului si ca a depasit marginea acestuia. In realitate, insa, sa-ti inveti copilul sa “coloreze” dincolo de margini este o lectie de viata mult mai importanta.


7. Sexul
Sexul perfect exista doar in carti si in filme. Presupunand ca iti place sa traiesti in viata reala, o partida de sex dupa ce ai baut prea multe pahare de vin poate fi la fel de distractiva.

Read more: http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/inspirational-motivational-emotional/7-lucruri-care-sunt-mai-bune-cand-nu-sunt-perfecte/#ixzz2J3h6alNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu