ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

sâmbătă, 4 iunie 2011

Ce ne face cu adevărat fericiţi. Rezultatele surprinzătoare ale unui studiu

 Ce ne face cu adevărat fericiţi. Rezultatele surprinzătoare ale unui studiu
Ce ne face cu adevărat fericiţi. Rezultatele surprinzătoare ale unui studiu Lucrurile care ne fac cu adevărat fericiţi în lumea materialistă în care trăim sunt, de fapt, plăcerile simple ale vieţii precum o ieșire cu prietenii, îmbrăţișările sau râsul, potrivit unui studiu realizat în Noua Zeelandă, citat de The Daily Mail.
Oamenii care au răspuns la sondajul realizat de compania Apples spun că cele mai importante plăceri ale vieţii sunt râsul (22%), mâncarea bună împărţită cu prietenii (21%) și îmbrăţișările (19%). Printre primele zece poziţii ale topului s-au mai aflat o carte bună, o plimbare pe plajă, o zi însorită, admirarea apusului sau răsfoirea unor albume vechi cu fotografii.
"Se pare că în această lume stresantă și complicată noi încercăm să găsim moduri în care să ne agăţăm de lucrurile care contează cu adevărat", a explicat Ralph Walker, șeful diviziei de marketing al companiei care a realizat studiul. El spune că cei 2.000 de voluntari care au răspuns la chestionar au ales din lista oferită cele mai puţin materialiste opţiuni. "Familia, prietenii și frumuseţea naturii sunt lucrurile care ne fac cel mai fericiţi", a mai adăugat el.

Autor: Gandul
Sursa: www.gandul.info  Sambata, 4 Iunie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu