Nu doar alcoolul îţi dă mahmureala. 5 alimente care au același efect |
Alcoolul nu este singurul responsabil de o stare foarte rea a
organismului. Te poţi trezi a doua zi cu o durere cruntă de cap și după
ce ai mâncat anumite alimente, iar foodstory.ro au dezvăluit care sunt
acestea.
Legăturile biologice dintre mâncare și durerile de cap nu sunt înţelese pe deplin, însă potrivit Wall Street Journal, cercetătorii cred că există o legatură între ele și senzaţia de mahmureală. Nutriţioniștii au păreri împărţite - unii consideră că au loc niște reacţii chimice care dau naștere la dureri de cap după digerarea alimentelor, alţii consideră că unele mâncăruri accentuează activitatea vasculară din jurul capului. Cert este că unele alimente provoacă a doua zi după consum aceleași simptome cu cele ale mahmurelii. - Carnea uscată sau fermentată, cum ar fi salamul și pepperoni -Brânzeturile vechi, cum ar fi Blue, Brie, Cheddar -Produsele fermentate din soia -Cafeaua -Unele fructe - bananele, portocalele |
Autor: Ziarul Ring Sursa: www.ziarulring.ro Vineri, 28 Decembrie 2012 |
vineri, 28 decembrie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu