ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

luni, 23 aprilie 2012

Lămâia te ajută să slăbești sănătos

 Lămâia te ajută să slăbești sănătos
Lămâia te ajută să slăbești sănătos Destinată în special persoanelor cu imunitate scăzută, dar contraindicată celor care suferă de gastrită ori ulcer, dieta cu lămâie oferă rezultate eficiente dacă vrei să slăbești sănătos
Principiile simple ale dietei cu lămâie:

O ceașcă de apă caldă, cu o jumătate de lămâie stoarsă, băută dimineaţa pe stomacul gol ajută la eliminarea toxinelor acumulate în intestine în ziua precedentă. În același timp, vei preveni balonările, iar digestia va fi mult mai ușoară.
Adaugă suc de lămâie în orice: salată, supe și ciorbe, în ceaiuri. Mestecă încet, nu te grăbi să mănânci. Acesta este un mare defect al femeii active, care de cele mai multe ori își ia mesele cele mai importante, în special prânzul, în mare grabă. Consecinţele se manifestă prin stări de disconfort, balonări sau îngreunarea digestiei. Dacă nu te grăbești, porţiile vor părea mai mari, iar substanţele nutritive vor fi mai ușor absorbite de organism. 
Bea doar apă cu lămâie. Nu e doar un slogan publicitar, ci o realitate. O cană mare de apă caldă sau ceai cu puţin suc de lămâie proaspăt stors sau cu câteva felii de fruct, la sfârșitul mesei, te ajută să metabolizezi grăsimile. Sucurile carbogazoase cu aromă de lămâie NU sunt indicate.
 
 
Alte principii, la fel de simple, care te pot ajuta să slăbești natural și să nu mai crești în greutate la loc

 
Mănâncă doar atunci când îţi este foame. Ideal este să iei trei mese pe zi, la distanţă de cinci ore, cu două gustări sănătoase între ele. Mâncatul excesiv și mai ales determinat de stres duce la afecţiunea numită “colon iritabil” care, pe lângă faptul că este extrem de neplăcut ca stare, poate avea consecinţe foarte serioase pentru sănătatea ta în viitor. 
Atenţie la temperatura alimentelor și băuturilor! Aceasta influenţează condiţia splinei, “bateria noastră” de energie, precum și a altor organe. Este de preferat consumul alimentelor, băuturilor și al apei la temperatura camerei sau ușor încălzite.

Autor: Revista Felicia
Sursa: www.revistafelicia.ro  Sambata, 21 Aprilie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu