ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

joi, 3 decembrie 2015

 Cum ghicești în liniile din palmă
Cum ghicești în liniile din palmă Arta de a citi destinul și viitorul în palmă, îţi este accesibilă și ţie, dacă știi câteva noţiuni elementare de chiromanţie. Liniile principale indică linia generală a destinului, cele secundare aprofundează informaţiile.
Linii principale și secundare
Studiază mai întâi palma mâinii stângi mai întâi. Chiromanţii spun că mâna stângă dezvăluie potenţialul fiecărui individ. În mâna dreaptă, în schimb, se poate ghici viitorul.
Linia vieţii
Este prima care se formează în palma copilului nenăscut. Este dată de de semicercul care înconjoară baza degetului mare. Lungimea ei nu reprezintă durata vieţii tale. Dacă e bine marcată, înseamnă că ești energică, activă.
Linia inimii
Reflectă sentimentele tale și modul în care legi relaţii cu cei din jur. E linia cea mai apropiată de degete, paralelă cu cea a capului. Dacă sfârșește curbată, între degetul arătător și mijlociu, indică înclinaţia de a exterioriza ușor sentimentele. Cea dreaptă indică sensibilitate și interiorizare.
Linia capului
Poate fi lipită sau nu de linia vieţii. Dă informaţii despre modul în care gândești și acţionezi. Începe din zona aflată între degetul mare și arătător și traversează palma. Cu cât e mai lungă, cu atât ai gândirea mai complexă. Cu cât e mai înclinată, cu atât ai mai multă imaginaţie.
Linia simiană
 În cazuri rare, linia inimii și cea a capului sunt unite. Rezultă linia simiană, care traversează toată lăţimea palmei, indicând o luptă interioară puternică.
Linia norocului
La unii, linia norocului este vizibilă, la alţii nu. Traversează palma dinspre degetul mijlociu spre încheietură.  Norocul e alături de cei cu linia bine definită.
Liniile de la baza pumnului
Ramificaţiile situate la baza pumnului stâng indică speranţa de viaţă. Dacă ai trei astfel de semne, vei trăi mult timp.

Autor: Click.ro
Sursa: www.clickpentrufemei.ro  Joi, 26 Noiembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu