Cum e mai sănătos să mănânci merele: cu sau fără coajă?
Cele mai multe coji de fructe şi legume sunt foarte bogate în
vitamine, iar când le arunci nu te mai bucuri de beneficiile lor. Coaja
merelor conţine aproape jumătate din totalul de fibre pe care le are
acest fruct şi o treime dintre nutrienţi. Un studiu citat de
worldhealthinfo.net arată că antioxidanţii din coaja merelor pot
îmbunătăţi memoria.
De obicei, fructele şi legumele pe care le găsim în supermarketuri au etichete ce conţin nişte coduri. Extrem de importante pentru sănătatea noastră, dar despre care nu cunoaştem mai nimic…
Astfel, orice număr care începe cu cifra 9 înseamnă că produsul etichetat astfel este organic. Mai precis, solul utilizat pentru cultivarea şi creşterea produsului respectiv nu conţine deloc pesticide, îngrăşăminte, chimicale şi antibiotice. Alimentele ecologice nu numai că au un gust mai bun ci, potrivit dovezilor ştiinţifice, sunt şi mult mai sănătoase.
Vezi mai departe care sunt codurile periculoase pe THEONE.ro!
De obicei, fructele şi legumele pe care le găsim în supermarketuri au etichete ce conţin nişte coduri. Extrem de importante pentru sănătatea noastră, dar despre care nu cunoaştem mai nimic…
Astfel, orice număr care începe cu cifra 9 înseamnă că produsul etichetat astfel este organic. Mai precis, solul utilizat pentru cultivarea şi creşterea produsului respectiv nu conţine deloc pesticide, îngrăşăminte, chimicale şi antibiotice. Alimentele ecologice nu numai că au un gust mai bun ci, potrivit dovezilor ştiinţifice, sunt şi mult mai sănătoase.
Vezi mai departe care sunt codurile periculoase pe THEONE.ro!
- Citește și:
- Afine, struguri şi mere – armele de temut contra diabetului
- Nici merele româneşti nu mai sunt ce-au fost. Iată care sunt cele mai toxice fructe şi legume
- Alimentele organice
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu