Adevărul despre cuptorul cu microunde. Cât de NOCIV este de fapt?
Cuptorul cu microunde dispune de un magnetron, tub în care electronii sunt afectați de câmpurile magnetice, producându-se radiații de microunde la circa 2450 MHz. Acestea interacționează cu moleculele din alimente, care își schimbă polaritatea de la pozitiv la negativ cu fiecare ciclu al undei. În cazul microundelor, această schimbare are loc de milioane de ori pe secundă.
Potrivit HealthyFoodHouse.com, acestea sunt efectele pe care cuptoarele cu microunde le au asupra mâncării:
- Degradează mâncarea și o „golesc” de nutrienți
- Radiațiile distrug și deformează moleculele din alimente, creând compuși radioactivi periculoși
- Scădere a numărului de globule albe
- Scăderea a nivelului hemoglobinei
- Creștere a numărului de leucocite
- Creștere rapidă a nivelului colesterolului
- Sistem imunitar slăbit
- Rezistență scăzută la infecții virale și bacteriene
- Cataractă
- Cancer
Printeaza |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu