ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

miercuri, 9 septembrie 2015

Ce se întâmplă DUPĂ ce mănânci ceapă roșie timp de 3 zile
Ce se întâmplă DUPĂ ce mănânci ceapă roșie timp de 3 zile Mama Natură este cel mai bun aliat al tău atunci când vine vorba de tratamentele pe care ţi le oferă, adică acele fructe și legume colorate care au numeroase beneficii pentru sănătate. Unul dintre acești aliaţi este ceapa roșie. 
Ceapa roșie este un puternic antibiotic natural. Încearcă să mănânci cât de multă ceapă roșie poţi într-o perioadă de 3 zile, iar noi îţi spunem de ce merită să faci asta.
1. Cavitatea bucală
Prin mestecarea unei cantităţi oarecare de ceapă roșie, timp de 3-8 minute zilnic, mucoasa din gură va deveni complet sterilă.
2. Glandele endocrine
Ceapa roșie accelerează funcţia glandei tiroide și a pancreasului, iar în același timp intensifică și reglează secreţia de hormoni.
3. Organele respiratorii
Această legumă puternică te ajută enorm, în sensul că îţi calmează tusea, accelerează expectoraţia (secreţie a căilor respiratorii, eliminată prin tuse) și ajută în tratarea unor boli sau afecţiuni precum: răgușeală, gripă, dureri în gât, pneumonie, bronșită și astm.
4. Intestine
Ceapa roșie previne dezvoltarea microorganismelor dăunătoare din flora intestinală, protejează mucoasa intestinală și calmează inflamarea mucoasei intestinale.
5. Digestie
Ceapa roșie stimulează apetitul, accelerează și reglează digestia, îndepărtează orice obstacole care apar în procesul de digestie, precum constipaţia și balonarea.
6. Rinichi
Ceapa roșie stimulează rinichii și excreţia (eliminarea urinei) și ajută în tratarea inflamaţiei la nivelul rinichilor și vezicii urinare.
7. Oase și articulaţii
Ceapa roșie accelerează excreţia apei și toxinelor din corp, ajutând astfel în tratarea artritei reumatoide și gutei. 

Autor: Feminis.ro
Sursa: www.feminis.ro  Marti, 8 Septembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu