ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

miercuri, 2 septembrie 2015

Cât de periculos este vorbitul la telefon în exces
Cât de periculos este vorbitul la telefon în exces Este un lucru demonstrat știinţific că activitatea electromagnetică influenţează în mod direct câmpurile energetice ale organismului uman. Când așezi o bucată de oţel în interiorul unui câmp magnetic, va deveni magnet. Așa se întâmplă și cu oamenii care sunt plasaţi în mijlocul câmpului magnetic al pământului.

Este un lucru demonstrat știinţific că activitatea electromagnetică influenţează în mod direct câmpurile energetice ale organismului uman. Când așezi o bucată de oţel în interiorul unui câmp magnetic, va deveni magnet. Așa se întâmplă și cu oamenii care sunt plasaţi în mijlocul câmpului magnetic al pământului.

Astfel că, energia umană este influenţată de amplitudinea câmpului magnetic, dar și de frecvenţa pulsatorie. Câmpul terestru pulsează la o frecvenţă de 1-30 de hertzi, iar puterea maximă a câmpului este de 7-10 Hz. Asta este frecvenţa la care creierul uman funcţionează în condiţii umane. Impactul câmpurilor electromagnetice și al microundelor, naturale sau artificiale, asupra sănătăţii și energiei este recunoscut și de știinţă.
Cât de periculos este vorbitul la telefon în exces – crește incidenţa sindromului Down și a tulburărilor de comportament
Astfel că, s-au format imense reţele de câmpuri electromagnetice, care străbat pământul, acestea fiind mult mai puternice decât pulsul subsonic al pământului. Însă frecvenţa la care operează sistemele electrice, semnalele radio și TV, transmisiile de microunde nu există în mod normal în natură, iar acest fapt provoacă tulburări energetice umane.

Studii mai vechi din America făcute pe incidenţa sindromului Down, au descoperit că în orașul Vernon, New Jersey, orașul cu cel mai mare număr de transmiţătoare cu microunde din ţară, incidenţa malformaţiilor cauzate de afectarea fătului sau părinţilor și incidenţa sindromului Down este cu 100% mai mare decât la nivel naţional.
Liniile electrice obișnuite de înaltă tensiune și transformatoarele lucrează la frecvenţe de 50 de Hz în Europa și 60 de Hz în America. Studii realizate în SUA au demonstrat că efectele câmpurilor emise de liniile obișnuite asupra organismului uman sunt foarte îngrijorătoare: cancerele survenite la copii cresc în apropierea liniilor de înaltă tensiune, de asemenea și tulburările comportamentale și dificultăţile de învăţare, tumorile cerebrale sunt mult mai des întâlnite în rândul muncitorilor expuși zilnic unui câmp magnetic.
Cât de periculos este vorbitul la telefon în exces – cresc cazurile de psihoze maniaco-depresive și a sinuciderilor
Mai mult, s-a constat o creștere a sinuciderilor în rândul tinerilor de 15-19 ani în zonele din imediata apropiere a liniilor de înaltă tensiune, iar psihozele maniaco-depresive au crescut considerabil de când lumea modernă a început să se uite la televizor, să folosească aparatele electrocasnice, să folosească telefoane fără fir și alte aparate care pot intoxica organismul.

În general, nu suntem atenţionaţi de pericolele care există dacă ne expunem undelor cu microunde sau telefoanelor. Dacă nu putem sta departe de câmpurile magnetice din afara casei noastre, măcar acolo unde putem controla expunerea, ar trebui să fim mai responsabili și să o facem. Folosirea atât de intensă a telefoanelor mobile nu este, de cele mai multe ori, atât de necesară. Cei care au posibilitatea să se lipsească de vorbitul la telefon în exces, ar trebui să profite și să devină mai conștienţi de pericolele la care se expun.
Telefoanele, precum și jucăriile cu telecomandă nu trebuie folosite în exces și nici lăsate în preajma copiilor. Riscul de leucemie, tumori cerebrale și tulburări de comportament cresc la expunerea electromagnetismului radio.
 

 


Autor: Click sanatate
Sursa: www.clicksanatate.ro  Miercuri, 2 Septembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu