ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

vineri, 18 septembrie 2015

Beneficiile untului de arahide. De la piele strălucitoare la scăderea colesterolului

4 T UMAX Power Look 2000 V1.8 [5]

Untul de arahide are foarte mult beneficii și în plus de asta este delicios.
Poate fi mâncat pe pâine sau direct din borcan. Ca orice produs din nuci, acesta aduce foarte beneficii organismului. Iată care sunt


  1. Satisface apetitul
Dacă ești gurmand și nu te poți opri din mâncat sau pur și simplu nu te simți sătul, mânâncă o felie de pâine peste care ai pus unt de arahide. Untul de arahide este un produs care conține atât fibre cât și proteine.  Un studiu publicat în British Journal of Nutrition a dezvăluit faptul că oamenii care consumă de obicei unt de arahide au obervat o reducere semnificative a poftei de mâncare la 12 ore după ce au consumat produsul.
2.  Te ajută să slăbești
Untul de arahide este o gustare sățioasă și te va împiedica să mai mânânci din două în două ore. În plus de asta, scade colesterolul. Un studiu publicat în străinătate a arătat faptul că femeile consumatoare de unt de arahide au cu 44% mai puțin șanse să aibă probleme cu greutatea.
3. Păr frumos și piele strălucitoare
Untul de arahide îți va face părul să arate strălucitor și să crească lung și rezistent. De asemenea, untul de arahide conține vitamina E, care hrănește pielea și îi conferă strălucire.
A.
Email Printeaza PDF  Doctorul zilei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu