ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

miercuri, 23 septembrie 2015

Antioxidanti pentru piele

Antioxidantii ajuta pielea sa lupte impotriva ridurilor, a tenului mat si a cancerului de piele. Care sunt cei mai buni antioxidanti pentru pielea ta.
Ceaiul verde
Ceaiul verde este extras din planta Camellia sinensis si este bun nu doar pentru piele ci si pentru afectiuni interne. Acest ceai contine foarte multi polifenoli, unul dintre ei fiind galat epigallocatechin, care stimuleaza sanatatea cardiovasculara.
Idebenone
Idebenone este un antioxidant inrudit cu coenzima Q10 insa mult mai stabil. Penetreaza pielea mult mai bine decat coenzimea Q10 si ofera mai multa protectie impotriva radicalilor liberi. Verifica intai daca esti alergica la acest antioxidant.
Resveratrol
Resveratrolul se gaseste in struguri, fructe de padure si alune. Cercetatorii spun ca aplicat pe piele inainte de expunerea la soare ajuta pielea sa lupte mult mai bine cu razele solare. Resveratrolul lupta foarte bine impotriva cancerului de piele.
Vitamina C
Vitamina C este un antioxidant la indemana tuturor si ar trebui folosit fara probleme deoarece ajuta pielea vizibil. Ar fi bine sa oferim zilnic trupului o portie de vitamina C.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu