ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

miercuri, 2 septembrie 2015

4 semne că organismul tău este plin de toxine
4 semne că organismul tău este plin de toxine
Dacă organismul tău este plin de toxine, în timp riști afecţiuni grave și probleme de sănătate dintre cele mai diverse. De cele mai multe ori, ignorăm semnele pe care corpul nostru ni le dă. Asta, fie pentru că nu reușim să le identificăm, fie pentru că nu le dăm prea mare importanţă. Iată când este cazul să recurgi urgent la o ciră de detoxifiere!
În fiecare zi în corpul nostru se acumulează toxine pe care le luăm din alimente sau din aerul viciat pe care îl respirăm. De obicei acestea sunt eliminate prin activitatea pe care o depune ficatul dar asta presupune ca organismului tău să nu-i lipsească vitamine, minerale, nutrienţi și să ai un sistem imunitar puternic. În caz contrar, ficatul nu mai poate procesa 100% toxinele și nu le mai poate elimina din corp. Iată patru semne care ar trebui să-ţi dea de gândit și care îţi spun că este cazul să încerci o cură de detoxifiere!
1. Mergi la toaletă foarte des
Nevoia de a merge la toaletă mai des decât de obicei poate însemna că organismul încearcă să elimine toxinele acumulate, care nu sunt procesate în totalitate de ficat. Faptul că mergi des la toaletă previne acumularea toxinelor care pot infesta sâmgele și îţi pot afecta grav sănătatea. Recomandat este, într-o cură de detoxifiere, să consumi cât mai multe lichide (apă plată cu lămâie, limonadă, sucuri naturale și multe ceaiuri) precum șimulte legume și fructe proaspete. Poţi mânca pepene, roșii, castraveţi și, în general, orice alimente bogate în apă.
2. Respiraţie urât mirositoare
Halena sau respiraţia urât mirositoare este un semn al existenţei toxinelor în organism. Acest miros este cauzat de bacteriile aflate în descompunere în gura ta sau apare în urma unei afecţiuni digestive. Halena apare și pentru că ficatul nu-și mai face bine treaba și nu reușește să elimine toxinele.
3. Ești sensibil la anumite mirosuri
Un alt motiv care ar trebui să te pună pe gânduri și ar trebui să te facă să urmezi o curăde detoxifiere este faptul că, de la o vreme, ai devenit foarte sensibil la anumite mirosuri puternice: parfum, tutun, detregenţi, chimicale, ojă, acetonă, vopseluri etc. Organismul este, de fapt, foarte sensibil și slăbit, ficatul nu mai funcţionează cum trebuie iar mirosurile puternice ne dau o stare de rău, greaţă sau dureri de cap.
4. Nu reușești să slăbești
Dacă te-ai decis să urmezi o dietă însă organismul tău este plin de toxine, vei avea neplăcuta suirpriză să constaţi că nu dai jos nici măcar un kilogram. Asta, în condiţiile în care urmezi un regim alimentar strict și faci sport. De vină pot fi o alimentaţie nesănătoasă și necorespunzătoare, dezechilibrele hormonale dar și excesul de toxine din sânge.

Autor: Click.ro
Sursa: www.click.ro  Miercuri, 2 Septembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu