ultima postare pusa pe blog enciclopedid 3

duminică, 12 iulie 2015


O plantă pe care o avem în case poate UCIDE UN COPIL într-un minut!

12 IULIE 2015  •  09:37
Daca iti place stirea, share pe:
“Aproape mi-am pierdut fiica, care a băgat o parte din frunzele plantei în gură! Limba ei s-a umflat până la punctul de sufocare! Această imagine conţine plantă cu pricina, frumoasă la prima vedere dar care poate ucide” spune o femeie care a păţit-o. 
În primul rând, aveţi grijă la copii. Atunci când îi lăsaţi în casă cuiva, fiţi atente la ceea ce e acolo. Locul trebuie să fie sigur şi unde se pot juca.
Această plantă, care se află în multe case şi birouri este extrem de periculoasă!

Vezi continuarea AICI

 Va rugam sa va avertizati prietenii si familia prin intermediul acestui articol! planta floare Ai asa ceva in casa? Aceasta planta poate ucide un copil in mai putin de un minut, iar pe adulti in 15 minute!
“Aproape mi-am pierdut fiica, care a bagat o parte din frunzele plantei in gura! Limba ei s-a umflat pana la punctul de sufocare! Aceasta imagine contine planta cu pricina, frumoasa la prima vedere dar care poate ucide” spune o femeie care a patit-o.
In primul rand, aveti grija la copii. Atunci cand ii lasati in casa cuiva, fiti atente la ceea ce e acolo. Locul trebuie sa fie sigur si unde se pot juca.
Aceasta planta, care se afla in multe case si birouri este extrem de periculoasa!
Ea este originara din Kenya, Rwanda, Uganda.
Acesta contine otrava mortala, mai ales pentru copii. Poate ucide un copil in aproximativ un minut si un adult in maxim 15 minute.

planta floare main Ai asa ceva in casa? Aceasta planta poate ucide un copil in mai putin de un minut, iar pe adulti in 15 minute!
Ar trebui sa fie eliminata din gradini, birouri si locuinte. Daca o atingeti, in orice caz, nu va atingeti ochii, deoarece exista pericolul de a orbi.
Numele plantei este Dieffenbachia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu